piggy Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Jelikož se nám desetiletí chýlí ke konci a já jsem tak přemýšlel, která hra byla nejlepší, rozhodl jsem se založit tenhle topic. Tohle desetiletí bylo velkým přínosem pro svět her viz. XBOX, XBOX 360, Playstation 2, Playstation 3 apod. Uvidíme, co nám přinese příští desetiletí. Napište, jaká hra byla pro Vás tou nejlepší. (ze všech herních platform) Moje nej hra: GTA Vice City Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 All Points Bulletin (2010) Oceňuji nápad a vcelku i zpracování jen škoda že 8 let vývoje a 3 měsíce funkčnosti.... :( minirecenze APB od mého kamaráda Traye: http://www.youtube.com/watch?v=eQVNbXkZrWw http://www.youtube.com/watch?v=oZ6IuJRNJck&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 myslím si,že celej svět zachvátil svět world of warcraftu :) Ať už se ta hra někomu líbí nebo ne,musíme si přiznat,že jí hraje miliony lidí na celém světě.Samozřejmě sou ty i jiný hry,typu NFS,NHL,FIFA,ale nejsou ty hry,furt ve směs stejné ?? nepřetahujou se jen výrobci o tom,kdo hru vydá dřív ? Moje hra world of warcraft EDIT : Hehe,omluvte mojí demenci :D ale nějak sem zapoměl,že řešíme Konzolové hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Taky jsem chtěl napsat WoW, strávil jsem u toho x dnů, ale wow beru spíš jako marketingovej tah než jako takovou tu pravou zábavnou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 myslel jsem ze hry celkove i na pc tu muzeme psat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Nn, jakýkoliv hry. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 fajn,tak tedy wow..a měl bys už to počítat a házet do prvního topicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Dreamfall: The Longest Journey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 MAFIA, jak jinak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 na ps2: Jak II u toho jsem stravil dny hrani, nekolikrat jsem ji dohral a porad me to bavilo jak grafika tak pribeh a hratelnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Max Payne 2: The Fall of Max Payne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 GTA San Andreas... hlavně multiplayer.. dodnes hraju tak 2 hod. denně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Mafia!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mayfish Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Counter strike Source :"D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Team Fortress 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sleepless Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Gothic 2 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Mafia...a na druhé příčce vietcong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Za mě Fable II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Vietcong .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Super Mario Galaxy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J4zzosh Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Guitar Hero -> neco takoveho tu jeste nebylo a napad je to uzasny na druhe misto bych zaradil asi World of Warcraft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 U mě je to jednoznačný: Mafia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 The Orange Box Mafia doom3 pop WW PGR4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.