Hráč123 Odesláno Říjen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2017 Pic sberatele...dneska jsem u nas narazil na dva posledni kousky sberatellky s tou v uvozovkach bronzovou sochou...je to pomerne velka krabice a me zajima jestli ma nekdo info o tom jestli to bylo u nas dostupne a pripadne kolik jich bylo vyrobeno....kdysi jsem mel odkaz na sberatelsky stranky kde se tohle vzdy updatovalo ale postupem jsem je vytratil..pokud mi nekdo mel I link budu rad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Říjen 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2017 Kolik jich bylo vyrobených netuším ale u nás jich bylo poměrně dost, game expres podle všeho ještě nějakej kus(y) má na prodejně. Ta socha je ale slušná tragédie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwwena Odesláno Říjen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2017 Dneska jsem byl rád, že jsem ji vrátil do Xzone. Takže tam jeden kus určitě mají. Tohle rozhodně nebude žádná dobrá investice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 18, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2017 Uz jsem si to prostudoval...a jak pisete..je to celkem tragedie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 23, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2017 Máš na mysli Mithril edici Middle-Earth: Shadow of War? http://www.jrc.cz/middle-earth-shadow-of-war-mithril-edition/p129953 Mate mě v názvu tématu to LOTR ... sběratel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2017 Není to ta plastová hrůza, co ji Rota točil na YouTube?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Říjen 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2017 jo, je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.