Nicolette Odesláno Listopad 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2017 Zdravím. Jsem tady úplně nově a po asi dvoutýdenním snažení bez jakéhokoliv výsledku to asi přestávám pomalu zkoušet. Kupovali jsem xbox 360, prodejce sliboval že jde o přeflashovaný stroj s FLASH LT+3.0. Na PC poměrně umím, konzoli mám ale první ... Pokud budu vypalovat, potřebuju na to nějakou spešl vypalovačku? Mám jen ntb, né pevný pc, stahuji program mRDL 1.1 z doporučení tady ve foru. Procházím téma "Návod jak vypálit XGD3 hry jen jsem lehce ztracená při té zkratce, jestli je to to, co hledám . Je tady někdo, kdo bude mít nervy na ženskou, která potřebuje něco vysvětlit a pomohl by jí, případně nasměroval na dobrou cestu? Úplné poleno fakt v tomhle nejsem, jen prostě mám konzoli v rukou poprvé a nechci nic zkonit . Děkuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 4, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2017 Pro hrani stazenych her z hardisku je treba mit Xbox s RGH upravou, s Flashem muzete hrat jen vypalene hry na DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolette Odesláno Listopad 4, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2017 No, to mi teď bylo emailem též oznámeno, ikdyž při přebírání konzole jsme se dozvěděli něco jiného :). Nevadí, vypalovala jsem dřív hry na PC, tak tohle snad taky nezmrvím :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolette Odesláno Listopad 4, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2017 před 5 minutami, liborpoulik napsal: Služebníček, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.