overlordCZE Odesláno Listopad 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2017 Dobrý den, můžete mi poradit s výběrem telefonu do ceny okolo 11 000kč? Hlavní požadavek je dobrý foťák a dostatečná paměť - mobil používám hlavně na focení, sociální sítě a občas nějaká ta hra. V současné době mám Honor 7 už druhým rokem, jsem s ním spokojený ale malá vnitřní paměť a už se občas i seká, už volá po změně- a zatím přemýšlím o Honor 9, Xiaomi Mate 10 lite, případně S7 edge nebo Iphone 6S z druhé ruky. Nejsem žádný náročný uživatel, na volání mám služební mobil a chci něco na hraní a focení, co se nebude sekatkdyž spustím hru a okýnka messengeru. Můžete mi poradit s výběrem, případně navrhnout nějaké ověřené alternativy? Nejsem tak naivní abych kupoval papírově silné telefony čínských značek za 4000 ani tak zajištěný abych investoval do takový srandy 20k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 5, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2017 Dal bych honor 9. nebo huawei mate 10 lite az bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
overlordCZE Odesláno Listopad 5, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2017 díky za odpověď ale představoval jsem si trochu víc detailů, ne jen zopakování mých názorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2017 Mel jsem teda S7 edge (aktualne k prodeji) a nevim jestli bych ho doporucil...sem tam zamrznula aplikace...edge panel je nekdy ku vzteku spis nez k uzitku..vůbec cely telefon mi prisel dost neobratny... Iphone 6 pouziva manželka (taky aktualne k prodeji) a ten je na tom podstatne lepe co se stability tyka..foti o něco hure a pokud nepozadujes extra funkce tak na to "volani" bych po nem sahl spis nez po s7edge... Jinak skoda ze si az z tabora..bejt bliz tak sis mohl prijet na oba mrknout a třeba sme se mohli rovnou dohodnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
overlordCZE Odesláno Listopad 6, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 V electroworldu teď mají S7 za 7999 a edge za 10999, takže myslíte že to bude lepší volba než honor 9? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjjj Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 ? Vidim teda v Electroworldu u S7 ceny o 6 tisic drazsi nez pisus (resp. o 3 tisice v pripade cashbacku). EDIT: Aha dodatecna sleva 3 tisice na Vernosti kartu. Fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PoulicekJ Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 Problém s S7 a electroworldem je ten, že už jsou všechny vyprodané. Sleva tam byla ve smyslu 3000Kč od Electroworldu, když si zřídíš jejich zákaznickou kartu a 3000Kč cashback od Samsungu přímo...takže těch 13990 - 3000 (EW) - 3000 (cashback) = 7990,- Ale ta samá akce tam platí i na S7 edge ten je za 10990,- při uplatnění všech těhle slev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
overlordCZE Odesláno Listopad 6, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 je ta sleva na věrnostní kartu jen na tyhle dva mobily nebo jí nabízejí i na některé další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PoulicekJ Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 Myslím si, že se jedná pouze o modely řady Samsung Galaxy --> A3, A5, J3, J5, J7, S7, S8 tady jsou veškerá info https://www.electroworld.cz/sleva-az-3-000-kc-na-samsung-galaxy-pro-vernostni-zakazniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 6, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 s7 jsem mel nedavno a ta baterka tragicka. ted mam a5 2017 a battery 2x lepsi akorat zase fotak nic moc. ten mela s7 dobrej. pokut nehledas telefon s ip68 bral bych honor 9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PoulicekJ Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 Jsem teď před podobným rozhodnutím. Akorát aktuálně mám Honor 6 Koukal jsem i na Huawei P10, ale Honor 9 má stejnou výbavu a je o 2 - 3 tisíce levnější. Čekám teď na black friday jestli nedojde k nějakému zlevnění třeba o 1 - 2 tisíce. Výbavou a baterkou se mi líbí třeba i Xiaomi Redmi Note 4 (4/64), ale tam je pro mě zase problém, že je to 5,5" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
overlordCZE Odesláno Listopad 8, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2017 mate 10 lite už je teda někde v pradeji ale zase jsem se dozvěděl o Honor 9 Pro, který by měl dodat podobný hardware jako Mate 10 Pro ale o pulku levneji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 8, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2017 honor 9 pro je neco noveho? znam honor 9 premium - ten ma tech 128gb interni . a ten zatim v prodeji neni a cenove tak 14k. jinak 64gb interni+ sdkarta v honor 9 je porad ok volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
overlordCZE Odesláno Listopad 8, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2017 právě že je nový a má vyjít do konce roku v Evropě co jsem četl...https://mobilizujeme.cz/clanky/honor-v10-ma-byt-levnejsim-sourozencem-k-huawei-mate-10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
overlordCZE Odesláno Listopad 21, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2017 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.