Hráč123 Odesláno Listopad 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2017 DF se mrklo na switch verzi..musim rict ze hra vypada velice slusne na to na jakem HW bezi...shrnu ze v docked modu bezi v 900p a handheld mode dynamicky meni 720p-900p..jde mimochodem o tu plnotučnou remastr verzi co vysla nedavno pro ps4 a xone...jsou zde jiste kompromisy jako vzdalenost při které se objevuji objekty nebo porost, stiny jsou sem tam nižší kvality, chybi ruzna nasviceni a textury jsou nekdy v nizsim rozliseni ale to je vse rychle zapomenuto na malem displayi při handheld hrani... Co je dulezitejsi tak hra bezi pomerne stabilne ve 30ti snímcích.... Za me palec nahoru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2017 Je to super, ten koncept se mi od začátku líbí, možnost to mít jako mobilní záležitost. Ale ta cena je šílená.....nejen switche (nintendo ani nedělá nějaké výhodné akce?), ale i her...ale vypadá to skvěle, to ano. Konkrétně toto snad bude vypadat dobře i na TV. Doom mi přišel jako velkej kompromis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 17, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2017 Me cena swiste prijde oukej (cekam ze na bilej patek ho poridim za 6ku) ale spis me vadi cena hry samotny...DOOM je urcite velkej kompromis a fps tam litaji jak na kolotoci...ale stale je to jedinej DOOM(2016) na handheldu...a vypada porad k svetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Prosinec 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2017 pro mě obrovskej palec dolů takže jestli ještě nebo chcete hrát skyrim an switch..tak buď za 1200 nebo vyměním za L.A.Noire nebo jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZ3rt Odesláno Červen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2018 V 5.12.2017 at 16:48, Lazyt napsal: pro mě obrovskej palec dolů takže jestli ještě nebo chcete hrát skyrim an switch..tak buď za 1200 nebo vyměním za L.A.Noire nebo jiné Vymění za Lego Worlds. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2018 už je to nějaká doba :D je prodanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2018 Neviete či nintendo podporuje mody tak ako ps4ka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Červen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2018 Bohužel stahování modu nepodporuje :/ má akorát tři DLCčka Dawnguard, Hearthfire a Dragonborn. Škoda že do toho nejde čeština no UnholyU reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.