Romix Odesláno Listopad 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2017 Tak me napadlo...vim zatim o dvou hrach, ktere jedou v cestine pomoci modu. Jde o Skyrim a Fallout 4. Je jich vice? Sledujete to nekdo? Nezkousel jsem teda zatim nic, ale docela premyslim o koupi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2017 Skyrim i fallout4 jsem zkoušel před pár týdny/měsíci, kdy ještě nebyl překlad kompletní, nějaké věci chyběly. Pro někoho je důležité, že použití modů vypne trofeje ve hře. Jinak vím ještě o hře DEX, kde sa dá dokonce z psn stáhnout i neoficiální český dabing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Listopad 26, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2017 Normalne ze store? Kde to tam je? To bych mozna i zkusil...:) Jinak u tech dvou her Skyrim a Fallout se asi vyplati jeste pockat ze? Neco jsem cetl, ze to jeste neni kompletni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2017 Tak ten dabing vyšel formou regionálně uzamčeného (pro cz a svk) dlc. Normálně po nainstalování hry se mi možnost stažení dlc objevila v menu konzole po rozkliknutí karty hry (nebo jak to líp napsat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Listopad 26, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2017 Sakra doufam, ze to pujde... Bydlim ve Svycarsku...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Prosinec 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2017 Kde je nejaký odkaz na tu cestinu do skyrimu ? Odoslané z HTC 10 pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 6, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2017 primo v menu skyrimu jsou mody a vyhledavas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Prosinec 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2017 A je tu preložené celé? Alebo v akom to je štádiu. Ja som si kúpil kvôli prekladu Fallout4 a teraz sa neviem dočkať kedy vydania celého prekladu. Nerád by som opäť niekde vrazil peniaze a potom čakal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.