Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Jj v pozdejsi fazi je to hodne o camperech,zalest nekam do krovi a cekat.Pokud mas dobrou vybavu,je to o mnoho jednodussi.Ja kdyz jsem to zacal hrat,tak jsem nemel vubec stesti na scope...ted uz je docela nachazim a taky "kempim" kdyz teda nemusim dobihat zonu jak o zivot...Jinak me nej umisteni je treti a to bych veril,ze tomu borcovi s kterym jsem se prestreloval zbyl snad jeden zivot jen.

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Odesláno

No po pravde doufam,ze s tim neco udelaji.Nevim jak na pc-muzou se tu vyjadrit borci se zkusenostma z pc,ale za posledni dva dny se dooost rozmohl nesvar jezdit autem az do uplneho konce.Coz me popravde s.re...Pak tam jsi v zone ,kde jezdi miliarda aut.To doufam nejak omezi.Jinak furt bojuji s tou "loudovaci" bilou obrazovkou,kazdy druhy zapas kdyz se vracim do menu,tak se to tam sekne a musim dat restart cele hry.Taky bych dal rad duo panove nekdy.

Odesláno

S těma autama je to pravda, včera jsem se tomu taky divil, bylo posledních cca 15 lidí, toho 5 tam jezdilo v autech a zbytek radši kempil v barácích. Ale je to bohužel logické, jezdíš dokola a hledáš někoho koho přejedeš, což jsou takřka killy zadarmo a při tom máš poměrně malou šanci, že tě někdo zabije. Asi nejlepší řešení by bylo, kdyby v určité fázi (třeba když zbývá 20 lidí) prostě všem autům došel benzín, nebo něco podobného.

Odesláno

Mám v téhle hře docela problém se střelbou a zdá se mi, že čím déle ji hraju, tím je to horší :-D Prostě když po někom střílím, vypadá to jak v té scéně v Pulp Fiction, druhý hráč stojí nezraněn deset metrů ode mě a všude kolem něj je 20 děr. V jiných multiplayerových střílečkách problém nemám, ale tady se trefit je fakt umění. Ale asi jsem vyjímka, protože ostatní se do mě trefují velmi přesně :-D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu