Nikuru-san Odesláno Prosinec 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2017 Ahoj lidi nevíte jaký gamepad se nejvíc hodí na pc hry do 700kč, předem děkuji přeji pěkné Vánoce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Prosinec 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2017 Ahoj, podle mě určitě gamepad na xbox 360, nebo na Xbox One, verze pro PC. Cena je, ale u xbox one bohužel vyšší, nebo z bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nikuru-san Odesláno Prosinec 17, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2017 A jak to mám udělat abych hrál ty hry a kabelový nebo bezdrátový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Prosinec 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2017 Normálne připojis k pc, já mam kabelový. Bezdratový jde jen, když mas windows 10 mám pocit, já mam win 7. Pripojis a melo by se to sparovat, maximalne stahnes nekde ovladac, z internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Prosinec 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2017 xbox360 bezdratovy gamepad slape i s XP. Ale musis mit ten specialni prijimac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nikuru-san Odesláno Prosinec 18, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2017 @Susperian jede fakt i na windows 7? @miz012 kde ho mám koupit a kolik stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Prosinec 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2017 Pokud hrajes hry ze steamu, tak tam funguje i PS4 ovladac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Prosinec 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2017 Mám připojeny Xbox one ovladač bez baterek kabelem k pc a jede mi bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Prosinec 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2017 před 2 hodinami, Nikuru-san napsal: @Susperian jede fakt i na windows 7? @miz012 kde ho mám koupit a kolik stojí? Ja ho koupil kdysi na aukru, jinak se prodava prave v bundle s gamepadem, pocitam, ze zvlast ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Prosinec 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2017 před 4 hodinami, Nikuru-san napsal: @Susperian jede fakt i na windows 7? @miz012 kde ho mám koupit a kolik stojí? Jo, funguje,já měl nejdřív xbox 360 a potom jsem přešel na box one. Ale jo stahnul jsem ještě nějaký ovladač pro xbox gamepady na windows, ale mám pocit, že není potřeba, jen když ti to nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2017 Novejší verze xbox one ovladače mají možnost připojení k pc přes bluetooth. Takže pak stačí jakýkoliv BT přijmač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nikuru-san Odesláno Prosinec 22, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2017 Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nikuru-san
Ahoj lidi nevíte jaký gamepad se nejvíc hodí na pc hry do 700kč, předem děkuji přeji pěkné Vánoce.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.