GangBik3r Odesláno Duben 19, 2020 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2020 Zdarec, už jste zkoušeli nakopírovat hry stažené z NPS Browser? Citovat
caspa52 Odesláno Květen 2, 2020 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2020 Zdravim lidi muze my nekdo prosim poradit,mam ps vita slim z permanentní hak enso mam tam 3.65 firmware 8gb sony memory card kde je nainstalovaný ten hak a chtel bych rozšířit z sd2vita adapter a sd card 128gb,zkoušek sem různý navodu,delam vse jak je v návodu, zkoušel sem aj z autoplugin ale porad corupted bud ve vite se objeví tu pamet a zmizí vse co jsem nainstaloval jako h-encore vitashell a nebo zadna nefungují,nejaky rady prosim??dekuji predem Zdravim lidi muze my nekdo prosim poradit,mam ps vita slim z permanentní hak enso mam tam 3.65 firmware 8gb sony memory card kde je nainstalovaný ten hak a chtel bych rozšířit z sd2vita adapter a sd card 128gb,zkoušek sem různý navodu,delam vse jak je v návodu, zkoušel sem aj z autoplugin ale porad corupted bud ve vite se objeví tu pamet a zmizí vse co jsem nainstaloval jako h-encore vitashell a nebo zadna nefungují,nejaky rady prosim??dekuji predem Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 3, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 3, 2020 Zdravím, formátoval jsi kartu před použitím? Citovat
caspa52 Odesláno Květen 3, 2020 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2020 Ano win32disk a zzblank vse jak je v tento navod aj jini sem koukal na youtube a porad stejný aj prez tf.card plugin tool aj prez autoplugin a furt corupted prez tf plugin je video ze se kopiruje ux0 primo z ps vita a mne vubec nejde kdyz zkopiruji a dam past do umn0 nebo jaka je tam tak se nejde pasnout do 30,40% max 70 a skočí error jak sem dal na druhý foto Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 3, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 3, 2020 Tak to vypadá na vadnou kartu. Máš možnost zkusit jinou? Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 5, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 5, 2020 Tak to bych spíš odhadoval na problém s kartou, eventuálně s adaptérem. Citovat
miz012 Odesláno Září 18, 2020 Nahlásit Odesláno Září 18, 2020 Zdarec. Budu objednavat adapter... Mam vzit zminenou v5.0 nebo jit do v6.0? Citovat
amazonick Odesláno Prosinec 20, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2020 Na 3.73 to nefunguje? Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 21, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2020 Technicky není důvod, proč by nemělo, ale 3.65 je nejideálnější FW (už kvůli permanentnímu h-encore). Citovat
amazonick Odesláno Prosinec 22, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2020 Tak to nefunguje. Na 3.73 musí být jinačí SD2Vita driver. Místo gamesd.skprx jsem dal storagemgr.skprx a už je to v pohodě Citovat
bluto91 Odesláno Srpen 10, 2021 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2021 Co když nemám originální kartu? mam jen psp vita slim adapter a micro kartu. Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 10, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2021 A v čem konkrétně máš problém? Četl sis ten návod? Citovat
bluto91 Odesláno Srpen 11, 2021 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2021 před 12 hodinami, spenat napsal: A v čem konkrétně máš problém? Četl sis ten návod? Mužeš se mi prosim ozvat na messenger? Petr Bluto Červinka Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 11, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2021 Pokud máš nějaký problém a postupuješ podle návodu, napiš, v čem máš problém. Myslím, že návod není složitý a pokud budeš postupovat podle něj, není co zkazit. Citovat
bluto91 Odesláno Srpen 11, 2021 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2021 Před hodinou, spenat napsal: Pokud máš nějaký problém a postupuješ podle návodu, napiš, v čem máš problém. Myslím, že návod není složitý a pokud budeš postupovat podle něj, není co zkazit. No problem je v tom že nemám originalni kartu psvita se kterou se počítá v návodu. Jinak mam slim kde mam henkaku vita shell vse funguje jen mi odesla origo karta tak sem si koupil adapter a samsunga 64 gb. Tak bych rad vedel jak mam navod poupravit. Citovat
merlo Odesláno Srpen 16, 2021 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2021 Zdravim, chtel bych se zeptat, zda aktualne staci verze "SD2Vita 5.0", nebo mam koupit rovnou 6.0? Dale by me zajimalo, jestli zalezi na "vyrobci" adapteru, nebo je to jedno? Dekuji Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 17, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2021 Nějaké rozdíly mezi 5.0 a 6.0 jsou (viz třeba tady), ale jsou to spíš kosmetické záležitosti a i z debaty na Redditu vyplývá, že je jedno, kterou z těch dvou verzí pořídíš. Co se výrobce týče: Všechny adaptéry jsou stejné, na výrobci nezáleží (je to spíš jen rebrandování stejného produktu). merlo reagoval na 1 Citovat
zocel Odesláno Říjen 14, 2021 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2021 Ahojte, mam PS VITU SLim 3.73 a SD2Vita 5.0 + 32gb Kingston a nepodarilo se mi to rozchodit. V Vitashellu 2.02 vidim ur0: velikost 1,5GB. Zadnou orig.kartu jsem nepouzival.Vse jsem nahral dle navodu do ur0. Update: s pouzitim storagemgr.skprx vidim System Info Free Space 30GB.Ale nejde spustit Vitashell: The file is corrupt . Update2: Jiz vidim ux0: 30gb ,ale kdyz jsem zkousel pred Fillezilu nahrat hru spojeni spadlo a ted uz se pres FTP k Vite nepripojim. Prosim o radu. Citovat
Pavel-G Odesláno Leden 21, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2022 SD2Vita Adaptér jsem rozchodil pomocí tohodle návodu Citovat
polikon cz Odesláno Květen 24, 2022 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2022 zdravim navod na sd adapter mi nejde mužete mi poradit ? Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 25, 2022 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 25, 2022 Ahoj, hodí se napsat, co konkrétně ti nejde Citovat
polikon cz Odesláno Květen 27, 2022 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2022 V 25. 5. 2022 at 12:26, spenat napsal: Ahoj, hodí se napsat, co konkrétně ti nejde Vše jsem udělal podle návodu ale ve Vita Shell pořád vidím jen Sony kartu 4g ale ne kartu v adaptéru . Psal jsem na Skype možná lepší si zavolat . Než psát díky Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.