duso Odesláno Prosinec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2017 zdravym pskary nevim si radi s ovladacom znacka GAMEPAD CNS-GGPW6 nejde mi pripojit na konzolu nereaguje ked pripojim ovladac kablom len blikaju kontrolky poradte co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Prosinec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2017 Zdravím, zkuste: Jděte do 'Accessory Settings' v menu PS3 Zvolte 'Manage Bluetooth Devices' 'Register New Device', zahájí se skenování nového zařízení Stiskněte a podržte tlačítko, které je na ovladaču místo ps buttonu, bude to nejspíš to bude tlačítko turbo Ovladač by měl být detekován na PS3 jako 'Wireless controller' Vyberte 'complete registration' Popřípadě to zkusit s usb tukabelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetrM74 Odesláno Prosinec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2017 Snad k tomu máš nějaký návod, ne? A kabel máš správný, origoš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duso Odesláno Prosinec 29, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2017 před 19 minutami, Mandaz napsal: Zdravím, zkuste: Jděte do 'Accessory Settings' v menu PS3 Zvolte 'Manage Bluetooth Devices' 'Register New Device', zahájí se skenování nového zařízení Stiskněte a podržte tlačítko, které je na ovladaču místo ps buttonu, bude to nejspíš to bude tlačítko turbo Ovladač by měl být detekován na PS3 jako 'Wireless controller' Vyberte 'complete registration' Popřípadě to zkusit s usb tukabelem. skusim ano aj s kablom ktori bol knemu som skusal sparovat ni nereaguje před 26 minutami, PetrM74 napsal: Snad k tomu máš nějaký návod, ne? A kabel máš správný, origoš? navod aky ?k ovladacu nebolo nic len krabycka nic viac a kabel bol orgos knemu před 11 minutami, duso napsal: skusim ano aj s kablom ktori bol knemu som skusal sparovat ni nereaguje navod aky ?k ovladacu nebolo nic len krabycka nic viac a kabel bol orgos knemu atale scanningg please wait anic aj som stlacil tuebo nic stari ovladac ide normalne tento som teraz dostal novy a ze je lepsi tak nevim rad by som ho vyskusal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Prosinec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2017 Co mne ještě napadá, je ovladač nabitý? Kdyžtak ho zkuste chvilku nabít přes kabel. Popřípadě zkuste znovu zapojit dle mého návodu a při 'Register New Device' k tomu turbu zkuste zmáčknout start nebo select, nebo pokud je to mode tlačítko tak i to. A eště sa podívajte jestli někde zespodu na ovladaču není reset ovladače (taková malá dírka akorát na propichnutí jehly) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duso Odesláno Prosinec 29, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2017 ano vsetko som spravil ako si mi napisal aj som ho resetoval cez tu malu dierku stale skenuje nemoze ho najst nabyti je naplno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Prosinec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2017 Snad jen zkusit jiný tukabel, ale nic jiného mne už nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetrM74 Odesláno Prosinec 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2017 Tak snad každý výrobek musí mít návod, nebo alespoň odkaz na návod na webu, ne?? Odkud jsi to prosím tě kupoval, a co je to za pochybnou značku? Já bych jim to tedy hodil na hlavu. Mám s neoriginálním příslušenstvím k PS ty nejhorší zkušenosti, za ty ušetřené peníze mi ty nervy a komplikace tedy nestojí, ale každý svého štěstí strůjcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duso Odesláno Prosinec 30, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2017 toto je on ku pil mi ho syn normalne pisu ze je na PC-PS2 a PS3 Tak som stoho nanic hladal som fora gde su hraci ps3 .tak skusam ci mi poradite lebo som uz vycerpal vsetko robyl som to aj s manualu na ps 3je to tiez ako si mi napisal ci neni aj na mojom psku nieco chybne uz nevim co stim este dneska sa stim pohram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shpina Odesláno Leden 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2018 co stránky výrobce a optat se přímo tam? http://czech.canyon.eu/product-category/hrani/gamepady-a-volanty/#tabs-1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
duso
zdravym pskary nevim si radi s ovladacom znacka GAMEPAD CNS-GGPW6 nejde mi pripojit na konzolu nereaguje ked pripojim ovladac kablom len blikaju kontrolky poradte co stim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.