Venerea Odesláno Leden 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2018 Ahoj.Dnes večer z ničehonic přestal xbox s RGH nabíhat na obrazovku freestyle.Najede do standartního xbox menu.Zkoušeno odpojení ze sítě,mnoho restartů a nic:( Přitom ráno vše v poho..Nějaká rada?Dík moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Leden 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2018 Pokud nedošlo k žádné softwarové změně, zkontrolovat úložiště (HDD, USB flash disk, interní paměť). Soubor launch.ini k Dash Launch máš fyzicky na úložišti nebo v NAND? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Venerea Odesláno Leden 9, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2018 Ahoj.Dík za odpověď.Problém je,že sem si to nechal dělat už před pár lety a já sám tomu vůbec nerozumim.Nic sem neměnil,jen sem ho vypnul a pak už nenajel.Každopádně tam mam připojenej HDD a Flashku a ty sou obě v poho.Jen sem si v System settings/Storage všimnul,že vnitřní pamět je "Unformatted",což je mi divný.Ale nikdy před tim sem tam nekoukal,takže netušim,jestli to už bylo..Tak mě napadá,jestli právě nemohla třeba odejít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Leden 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2018 Ano, stává se to a v tvém případě to tak asi bude. Problém je to, že komponenta má NAND paměť a úložiště v jednom. Závěr je pak takový, že se musí verze s interní pamětí 4GB předělat na verzi bez interní paměti. Máš někde na HDD či USB flash disku soubor launch.ini? Pak se dá zkusit vypnout část úložiště, někdy to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Venerea Odesláno Leden 9, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2018 Tak ani na HDD,ani na Flash disku takovej soubor neni a máš pravdu,je to verze se 4GB interní paměti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Leden 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2018 Freestyle je uložen kde? Interní HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Venerea Odesláno Leden 9, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2018 nejspíš ano,ale ten se mi právě objeví jen jako "unformatted" .jak píšu,rgh sem si nechal dělat před pár lety a vůbec nerozumím jak funguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lilsanny Odesláno Březen 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2018 zdravím měl bych dotaz mám xbox 360 rgh ale vymazal se mi nějak freestyle dash a nevím jak ho nainstalovat zpět .... Stáhl jsem xexmenu 1.2 i freestyledash dostanu se na freestyle dash ale chtěl bych aby při zapnutí najel freestyledash najede jen do klasického menu poradil by mně někdo prosíím ?? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Březen 5, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2018 Musíš buď přes Dashlaunch nebo soubor launch.ini nastavit cestu na default.xex soubor od Freestyle dashe. Jinak uz je ukončena podpora FSD, nyni je Aurora 0.6b i s českým překladem. Auroru najdes zde https://console-forum.net/tema/1099911-aurora-06b-by-phoenix-cestina-1012017/ i s českým překladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Venerea
Ahoj.Dnes večer z ničehonic přestal xbox s RGH nabíhat na obrazovku freestyle.Najede do standartního xbox menu.Zkoušeno odpojení ze sítě,mnoho restartů a nic:( Přitom ráno vše v poho..Nějaká rada?Dík moc ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.