Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nenaběhne freestyle

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Ahoj.Dík za odpověď.Problém je,že sem si to nechal dělat už před pár lety a já sám tomu vůbec nerozumim.Nic sem neměnil,jen sem ho vypnul a pak už nenajel.Každopádně tam mam připojenej HDD a Flashku a ty sou obě v poho.Jen sem si v System settings/Storage všimnul,že vnitřní pamět je "Unformatted",což je mi divný.Ale nikdy před tim sem tam nekoukal,takže netušim,jestli to už bylo..Tak mě napadá,jestli právě nemohla třeba odejít..

• 0
Odesláno

Ano, stává se to a v tvém případě to tak asi bude. Problém je to, že komponenta má NAND paměť a úložiště v jednom. Závěr je pak takový, že se musí verze s interní pamětí 4GB předělat na verzi bez interní paměti.

Máš někde na HDD či USB flash disku soubor launch.ini?

Pak se dá zkusit vypnout část úložiště, někdy to pomůže.

• 0
  • Junior Moderators
Odesláno

Musíš buď přes Dashlaunch nebo soubor launch.ini nastavit cestu na default.xex soubor od Freestyle dashe.

Jinak uz je ukončena podpora FSD, nyni je Aurora 0.6b i s českým překladem.

Auroru najdes zde https://console-forum.net/tema/1099911-aurora-06b-by-phoenix-cestina-1012017/ i s českým překladem.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu