TCPR Odesláno Leden 9, 2018 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2018 Ahoj, jako totální amatér bez dalších ambicí mám jednoduchou prosbu. Hledám hru, po instalaci výhradně v modu !offline!, pro dva hráče, závodní, Xbox One. Zkusil jsem NFS, zkusil jsem Forza 7, ale nic moc. Forza má jen nějaký ne příliš user friendly splitscreen a NFS ani pro dva hráče není, ale to sem teď nepatří. Máte někdo, pěkně prosím, tip na něco, co si můžu se synem (8r) zahrát? Auta, motorky, lodě, stíhačky, nevím... Prostě HRATELNÉ ZÁVODY. Díky moc za nápady. Citovat
jirik Odesláno Leden 9, 2018 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2018 Halo MCC, Worms valis1 reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 9, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 9, 2018 @jirik to jsou zavody jak stehno! Tracmania, Ride, Riptide. Nebo starsi forza za par penez valis1 a Mandaz reagoval na 2 Citovat
jirik Odesláno Leden 10, 2018 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2018 jejda mas pravdu. ja místo "stíhačky," cetl "střílečky" :-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.