Moderators Martinoslav Odesláno Leden 18, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2018 Ze by novy Elite gamepad pro xbox one? http://www.hrej.cz/novinky/2018/01/17/pracuje-microsoft-na-novem-elite-ovladaci-46602/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 18, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2018 Ja jsem prave uvazoval nad Elite ovladacem, ale je udajne dost poruchovy. Uvidime jestli vyjde druhá verze a bude aspoň se zabudovanou nabijeci baterií, jak zmiňují, za ty prachy by to bylo fajn. Jinak Elite ovladac ma konkurenci u Razeru, ten jejich ovladac vypada taky dobre, akorat je dratovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowdie Odesláno Leden 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2018 Jak píše kolega, je dost poruchovy. Neznám nikoho s elitem, kdo by ho nereklamoval. Ale zase na druhou stranu nedělají absolutně žádné problémy. Sám jsem ho měl dvakrát na reklamaci a do 14 dní byl pokaždé doma. Mění to kus za kus.Ale zase na druhou stranu se s ním hraje luxusně. Krásně sedí v ruce a nevrze. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2018 V 18. 1. 2018 at 10:32, basildon napsal: Ja jsem prave uvazoval nad Elite ovladacem, ale je udajne dost poruchovy. Uvidime jestli vyjde druhá verze a bude aspoň se zabudovanou nabijeci baterií, jak zmiňují, za ty prachy by to bylo fajn. Jinak Elite ovladac ma konkurenci u Razeru, ten jejich ovladac vypada taky dobre, akorat je dratovy. Mam ho uz pres dva roky a nemuzu si jej vynachvalit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.