Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zasekany menu a pady systemu


watashi

Otázka

PS4 Slim mam neco malo pres rok. Prijde mi, ze je cim dal zasekanejsi v menu a stale casteji to pada - pri hrani, pri vypinani, to je jedno. Naposledy mi to spadlo predvcirem u hry, vcera u hry a dneska pri vypinani. Momentalne mam hdd (500 gb) ze dvou tretin zaplnenej, coz by melo bejt ok. Nedavno jsem to cistil podle video navodu, dal jsem rebuild database - nepomohlo. Mam v error listu historii desitek chybovejch hlasek. CE-34878-0 a podobne (cisla nejsou vzdy stejny). Poslat to do obchodu kde jsem to kupoval nepomuze. Vidim to tak, ze to budou dva dny testovat - pokazdy to nechaj dve hodiny zaply a vratej mi to s tim, ze je to v poradku. :/ Taky jsem se ptal na supportu, ale zatim nic. A pochybuju, ze s tim neco udelaj. 

Nemate nekdo tuseni cim by to mohlo bejt?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

To bylo ted nekdy? Zasekany to mam uz 'dlouho'. Stary to je, jak jsem rek - rok. Ze zacatku mi to neprislo, ale cca po ctvrt roce, mozna.

Support mi uz odpovedel - z cestne. Prej, ze se na tu hlasku doporucuje inicializace - to jsem delal - nebo vymena hdd za originalni - pokud jsem uz menil - coz je podle nich po roce nemozny. Hdd jsem nemenil. Dal mi rekli neco o reklamaci hry ktera pada - kdyz jsem jim napsal ze mi to pada i u jinejch cinnosti jako vypinani nebo surfovani po netu. 

Jak jsem psal - nedavno jsem to cistil a cooling system byl dost ucpanej. Nevim jestli se neco nemohlo pripalit? A nebo mi fakt odchazi hdd? A nebo to nic neni. 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No tak podle videa na youtube od firmy ktera opravuje konzole, tri pipnuti a crash znamena prehrati systemu. Doufal jsem, ze to po vycisteni uz delat nebude, ale dela. Neco se muselo pricmouhnout kdyz bylo chlazeni ucpany, nebo by to chtelo rozebrat uplne a vymenit teplovodivou pastu - coz delat fakt nebudu. Jestli to ma chcipnout, tak to snad bude do roka dokud mam zaruku.                

 

před 3 hodinami, romeno napsal:

Dej to normalne na reklamaci, uved jako popis zavady nestabilitu systemu a prehrivani a padani, vypinani. V servisu to v pohode vymeni za novy kus. Rukama mi uz proslo spousta reklamaci :)

+1 asi zkusim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu