Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka/pomoc

Otázka

Odesláno

Zdravim. Potřebuju poradit a doufám že se tu najde pár lidí co mi k tomu řekne víc. Dříve jsem vlastnil PS2 a PSP, Už to dávno nemám. Dal jsem si velkou pauzu. No nedávno jsem si zahrál  u kámoše na PS3 NHL-ko a chytlo mě to zase. Rád bych si pořídil PS4. Má cenu ale ho teď kupovat, když v roce 2019 má přijít PS5? Budou vycházet hry i na PS4, když vyjde PS5? Když už bych koupil PS4, je lepší PS4 nebo PS4 PRO kde je obraz pro 4K (telku mám velkou ale asi 7 let starou a 4K tim pádem rozhodně neni :D) a nevím co je na něm ještě lepšího než na obyčný PS4. 

Díky všem co mi pomůžou.

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

PS5 není ještě ohlášeneno, datum vydání následovníka PS4 jsou čistě hypotézy, takže s klidním svědomím kup PS4 slim a užívej hraní. Až vyjde PS5 tak  bude dost drahé a podpora u starších konzolí dobíhá ještě další cca 3-5 let. Ideální čas na pořízení PS4 - spousta kvalitních titulů, které už vydaly a spousta titulů, které ještě přijdou :-).

• 0
Odesláno

Však ps4 muzes mit 4-5 let..neboj se ze bys nemel co hrat...uprimne i kdyby nasledovnik vysel v 2019 k cemuz jsem velice skeptickej tak muzes zase počkat az opadne cena a koupit az po 3-4 letech....ekonomicky je to tak vždy lepsi...tak jako je ted era levných ps3 a x360 a her na nich...pokud nepospichas usetris mraky penez a hrat budes roky...takze bych to neresil a ps4 koupil..budes moc spokojenej...

• 0
Odesláno

A este ja ti dam radu, pokial niesi zaryty PS fun a si otvoreny aj inej platforme, tak v tvojom pripade by som volil xbox one. EA access si predplatis na rok a mas skoro vsetky rok stare hry od EA zadarmo, momentalne nhl 17, fifa 17, ufc 2, nba 17, battelfield 1, star wars battelfront 1 , mass effect, nfs rivals, nfs minulorocny reboot a kopu dalsich...mas strasne vela hier za malo penazi, ale pokial si na ps exkluzivity tak ber ps4 slim a nemas co riesit.

před 4 minutami, S1eeper napsal:

A neuvažoval jsi teda nad něčím aktuálnějším jako třeba switch? ceny už o facku opadly a co se týče mobility (měl jsi PSP), tak je naprosto bezkonkurenční.

Já mám PS3 a leží mi ve skříni, switch mi připadá sympatičtější.

nhl si na switchi nezahras

• 0
Odesláno

Dragoon má rech, každopádně toho že budeš na zastaralé platformě bych se nebál. Buď si ji užiješ teď (pokud zábava je to co hledáš), nebo si ji možná pořídíš někdy v budoucnu čert ví kdy vyjde.

:)

před 10 minutami, dragoon17 napsal:

nhl si na switchi nezahras

fakt, přísahal bych, že jsem to v nabídce viděl a přece. Jen fifa a nba. Moje chyba, ani si nepamatuji jestli jsem nějakou fifu, nebo NHL v posledních deseti letech hrál.

Zase tam bude mit Pokken Tournament :D a Mario Cart :P

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu