Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 months later...
Odesláno

Takže včera vyšel nový update, který přidává slíbené souboje/turnaj v kolbištích. A také nové dlc. Pokud by někdo měl náhodou problém jak začít kvest, musí prve za Ptáčkem do cca severovýchodního rohu mapy. Je v táboře poblíž místa, kde končila hra. Zatím mám za sebou dvě minuty, takže raději nebudu hodnotit :D

Odesláno

Tak dostal sem sa z Přibyslavic k Ptáčkovi, a to sa dá hodnotit jako úspěch. Až na to, že ani když si dáš nový dlc kvest jako aktivní, tak sa ti nezobrazí cesta k němu a v popisu kvestu je, že prý máš čekat, až si Ptáček vyřeší své milostné pletichy :D

Naštěstí už kcd a vávru znám, tak jsem si vzpomněl kde jsem minule nechal Ptáčka a on tam chvalapanubohu byl a mohl mi zadat kvest.

Odesláno

Mam odehrano 97h a zadne propadani texturou ani zadne jine bugy jsem nepotkal (ps4pro, zacal jsem hrat pred tydnem takze vetsina odehrano na predpolsednim updatu a vcera updatovano na latest)

hra je to skvela zacala bavit ale asi az po 20h odehranych hodinach nudnejsiho zacatku, nez se clovek zorientoval jak ten svet funguje, a musel jsem parkrat reloadovat questy ktere jsem posral moji blbosti :-)

Odesláno

Tak dlc dohráno, trvalo mi to cca tři hodinky. Kvestů pomálu, naštěstí aspoň dobře a vtipně napsány. Kromě už popsaného problému při zadání úvodního kvestu jsem žádné výrazné bugy nezaznamenal.

Za mne 6/10, prostě obyčejné, krátké dlc, které zachraňují vtipné kvesty. Pokud nemáte rádi kanální humor, strhněte si dva body.

Odesláno

zdravím..neukládá se to i po návštěvě lázní...?Hru už nemám takže nemohu zkontrolovat...sejvovice jsem používal velmi málo..navíc se pak dají i udělat...a je lepší mít v hostincích zaplacené napořád protože vždy máš tu postel k dispozici kdykoliv... i v noci  a nemusíš shánět hostinského a navíc je myslím hospoda v noci zamknutá...

• 3 weeks later...
Odesláno

Proč nemůžu mluvit s mlynáři? Musím nejdříve splnit questy u toho prvního mlynáře v ratajích? 

Kde najdu Bernarda (pokud se tak jmenuje, nepamatuji se) který mě cvičil na kolbišti v ratajích? Udělal jsem první lekci kterou mi vnutil quest a dál jsem chtěl jit trénovat mimo questy ale ten chlápek není nikde k nalezeni ani v jiných městech.. 

Zrovna plním quest s vyslechem zajatce v mrhojed :D to už je prý půlka hlavního příběhu je to pravda? Jestli ano tak jsem velice zklamán... Většina questu dost nuda a vlastně se ve hře nic moc nestalo. Běhal jsem víceméně od jednoho člověka k druhymu a ptal se kde je zrzek a podobný nesmysly :D až útok na Přibyslav vypadal zajímavě ale příliš krátce.. A taky se mi to dost sekalo takže se ta mise nedala skoro ani hrát. 

Odesláno

S mlynáři můžeš mluvit i bez splnění kvestu u mlynářa v ratajoch, jen u nich nebudeš moct prodávat kradené zboží. Pokud u nich nemáš aktivní tlačidlo rozhovoru = bug. Pokud tě jen pošlou do perdele, máš u nich špatnou reputaci.

Bernard (pokud není přiběhovým kvestem vázán někde jinde, což by dle tvého popisu být neměl) je buď na horním náměstí v ratajoch a nebo na kolbišti. Pokud není = bug.

Měl bys být někde kolem první třetiny nebo prostředka příběhu, ale doporučuju dělat i vedlejší kvesty, kolikrát jsou lepší než story mise.  Přibyslavice se mi nesekaly, ale četl jsem drby, že by sa Vávra a spol. měli připojit k Bethesdě :D

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu