canava Odesláno Leden 2, 2019 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2019 Pokud tě to stále zajímá tak ano jsou. Citovat
Mandaz Odesláno Únor 13, 2019 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2019 Takže THQ Nordic koupilo Warhorse https://www.idnes.cz/hry/novinky/warhorse-studios-prodej.A190213_093803_bw-novinky_oz Btw hraje někdo nové dlc? Já po zkušenostech s ptáčkem čekám na slevu :D Citovat
eRik Odesláno Únor 13, 2019 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2019 Ja čekám na balík, až budou všechna najednou Citovat
RakovinaRohu Odesláno Únor 14, 2019 Autor Nahlásit Odesláno Únor 14, 2019 čekám na cz dub. eRik a LuKyno. reagoval na 2 Citovat
Mandaz Odesláno Duben 23, 2019 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2019 Takže nakonec jsem neodolal a dlc si kůpil. Dohráno za cca osm hodin, z teho jsem ale tak dvě hodiny ničil enemáky v turnaju. Obsah dlc jsou prakticky jen bitky a nějaké to šerlokholmesování. Bitky jsou pro veterány víceméně brnkačka, měl jsem potíže akorát s jednou, kdy jsem šel místo pro pomoc na bandu sám. Žádná bitka nebyla extra epická, prostě taková normální šarvátka.Hlavně finální mne jemně zklamala, zkazky o tom, že na jednu dědinu táhne celá banda a ono osm chlápků, z teho akorát jejich velitel přežil víc než jedno žihadlo Příběh inspirace pojnhub. Po technické stránce, doskakování objektů po rychlém cestování asi neopraví nikdy a občas mne štvalo prolínání textur. Dlc mi přijde jen jako pospojovaných pár (4) výjezdů po rychlomapě, pak bitka a zpátky do tábora. Mezitím dvakrát šerlokholmes style. Za mne opět 6/10 Citovat
eRik Odesláno Duben 24, 2019 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2019 já musím říct, že vyčkávám s příběhem, takže skáču kolem jak haťko paťko a postupně se prokousávám k Přibyslavicím, kde až vyjde ROJÁL EDICIJA, tak začnu budovat, přijde mi to hned první den a pekně pojedu už jen příběh a ty vedlejšáky, co se vyskytnou až dál. ale aspoň nenechám pověsit fricka a matouše -:D a dám je do hospody. Citovat
Mandaz Odesláno Červen 12, 2019 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2019 Takže včera vyšlo poslední DLC, babské story. Po zkušenostech z minula jsem eště nekupoval a dobře udělal. Známý koupil a je z něj prakticky neplacený betatester, bo prý toli bugů neviděl od jugoslávie napadení. Nejhorší prý bug, který po vlezení do jekéhokoliv obchodu prakticky znemožní cokoliv koupit, protože zmizne tlačidlo/možnost na obchodníka promluvit. Ale zase prý pomáhá, když několikrát zkusíš vejít a hned zase odejít z obchodu.... eRik reagoval na 1 Citovat
Mandaz Odesláno Červenec 20, 2019 Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2019 https://youtu.be/aJibdQj9t3U Citovat
eRik Odesláno Červenec 21, 2019 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2019 V 12. 6. 2019 at 7:02, Mandaz napsal: Takže včera vyšlo poslední DLC, babské story. Po zkušenostech z minula jsem eště nekupoval a dobře udělal. Známý koupil a je z něj prakticky neplacený betatester, bo prý toli bugů neviděl od jugoslávie napadení. Nejhorší prý bug, který po vlezení do jekéhokoliv obchodu prakticky znemožní cokoliv koupit, protože zmizne tlačidlo/možnost na obchodníka promluvit. Ale zase prý pomáhá, když několikrát zkusíš vejít a hned zase odejít z obchodu.... Ja neměl jedinny problém Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.