Cinky Odesláno Únor 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2018 Zdravím, nechal jsem si na xbox udělat RGH. Hned po prvním spuštění jsem zkusil originál FIFU 2017 a po chvilce hraní mi xbox psal Fatal crash intercepted. Zkoušel jsem různé návody na youtube a podobně. Teď mi to píše jen u některých her, je nějaká možnost si to opravit nebo najde se tady někdo kdo by to zvládl na počkání? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Březen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2018 Nejlepsi je to nahrat z externiho disku na HDD, pokud uz to tak nemas... Pokud nezabere, tak stahnout hru znovu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 5, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2018 @Cinky pokud máš v konzoli instalovaný Freestyle dashboard, doporučuji přejít na novější Auroru (tady na fóru k ní najdeš podrobnosti). Chyba "Fatal Crash Intercepted" je dost často spojovaná právě s instalací Freestyle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.