jarda007 Odesláno Únor 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2018 Zdravím, kdyby někomu překážela doma sběratelská edice Mirrors Edge Catalyst a chtěl se jí zbavit, tak ať dá vědět :-) Může být bez hry, s hrou, či v nejzazším případě jen figurka. Díky Jarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2018 Na xzone je nova za 2500 tusim...jen pokud bys chtěl komplet a za tu cenu..netusim kolik je tvůj strop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda007 Odesláno Únor 13, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2018 Díky za info, byla nová dokonce za 1799 Kč, nyní se dá z německého Amazonu bez hry za cirka 1500 Kč, pošta gratis, tak stopro do této ceny, kór kdyby nebyla nová ;-) Nejdříve zkouším tady a poté uvidím :-) Ale díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 13, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2018 Jardo, smim znat vysvetleni, proc na foru pouzivas duplicitni ucet (pravidly je to striktne zakazano)? @jarda007 @007jarda Pokud jsi ke svemu puvodnimu uctu ztratil prihlasovaci udaje, muzes si heslo nechat obnovit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda007 Odesláno Únor 13, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2018 Ahoj Martine, jestli jsem tedy odvodil jméno správně :-) Hele moc se omlouvám, já kdysi řešil a to už docela dávno, že se mi nešlo přihlásit a ani poslat heslo. Pak jsem delší dobu nebyl a ani nevím už kdy a jak jsem vytvořil druhé přihlášení a které je první a pak zkoušel, páč jsem si nebyl jist, jak to mám, kde nešla jinde jedna kombinace, zvolil jsem druhou a měl v tom zmatek. Jediné co si matně pamatuji, že jsem měl Drakea jako obrázek ;-) Mohu tedy poprosit o promazání jednoho účtu? Děkuji a ještě jednou se omlouvám. Fajn večer. Jarda edit: Už to vidím, toto byl první účet, pak druhý s kterým jsem tady byl dost a pak nějak můj bordel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts