lipka1slipka Odesláno Únor 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2018 Existuje pro apple iPad nějaká aplikace, kde bych si otevřel PDF soubor a do toho bych si stylusem mohl kreslit, psát....prostě vpisovat své poznámky kdekoliv do toho PDFka? EDIT: Nemyslím Adobe Acrobat PDF reader. Nějakou appku, která je přímo na to uspůsobena. Budu si tam moci volit barvy apod...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Únor 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2018 Od readle? Ale některé fce jsou za příplatek...Ty mas PRO? Kdyz mluvíš o stylusu... Tam je i microsoft Office za prachy :-)))Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipka1slipka Odesláno Únor 20, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 No já mám iPad 2. Líbí se mi appka Microsoft OneNote, ale na to mám zastaralý iOs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Office používám bez problému, akorát je nutno rychle stáhnout protože pozdeji to uz nepůjde, AppStore uchovává posledních 25 verzi aplikaceSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.