Vasnosta Odesláno Únor 26, 2018 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2018 Jedná se o českou verzi s bezdratovými ovladači, vše v perfektním stavu. Cena 3000. Sent from my iPhone using Tapatalk
Vasnosta Odesláno Únor 26, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Únor 26, 2018 Z Kutne Hory, ale mam casto cestu i treba do Pardubic ///EDIT by @drak3go: Necituj příspěvky bezprostředně nad tvými.
Misteiro Odesláno Únor 27, 2018 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2018 Skoda, ja preferuji osobni predani v Praze. Bohuzel, nemas na foru zadnou historii co se tyce trader feedbach - takze posilat penize urcite predem nebudu, ciste z principu.
Romix Odesláno Únor 27, 2018 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2018 Tak se domluvte na zaslani postovneho predem na dobirku a je to... Kdo dneska posle 3 tacy predem, je vylozene hazarder. Ale par korun na postovne, to prece neni problem...:)
okajos Odesláno Únor 27, 2018 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2018 .nevím jak by to kdo řešil ale pošťačku mám doma-takže přijde balíček na poštu-nebo Ti ho dovezou-musíš ho zaplatit-jinak ho do rukou nedostaneš--obal neporušený,váha souhlasí ale Ty si to přeješ zkontrolovat-balíček se rozbalí a skutečně tam není co jsi chtěl-pošta sepíše zápis a Ty zvesela odkráčíš na policii a nahlásíš že jsi byl právě podveden...pošta zatím posílá peníze na ůčet prodejce-peníze blokovat nemůže i když si to budeš moc přát-no a pokud prodejce pošle zboží /protože jsi mu zaplatil poštovné/a bude čekat až mu zaplatíš-no to je taky možné..ale vše je o dohodě ale já bych do takové transakce a to z obou stran nešel...pěkný den perrek reagoval na 1
Vasnosta Odesláno Únor 27, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Únor 27, 2018 Nikde jsem nepsal, ze chci penize predem. Pro me je vzdy nejlepsi osobni predani a vyzkouseni funkcnosti. Sam bych taky neposlal 3000 dopredu. Takze pokud si nekdo z nas nezajede na vylet, coz by bylo nejlepsi, tak muzu poslat na dobirku (zdarma).Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts