devveCZ Odesláno Červenec 23, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2016 DATUM VYDÁNÍ: 21.10.2016 O HŘE: Battlefield představí svět na pokraji ničivé války. Čekají Vás velkolepé bity ve stísněné atmosféře obleženého francouzského města, ve střežených horských pevnostech italských Alp nebo uprostřed písečných dun Arábie. MULTIPLAYER PRO 64 HRÁČŮ Staňte se spolu s věrnými spoluhráči součástí nejepičtějších bitev v dějinách akčních her až pro 64 hráčů, buď v roli pěchoty nebo s vojenskou technikou a ovládejte tanky, motocykly, dvouplošníky i obří bitevní lodě. ÚSVIT MODERNÍ VÁLKY Zúčastněte se jedněch z největších bitev, jaké lidstvo kdy poznalo. Válečný konflikt, ve kterém se rýsují kořeny moderní války, zuří na zemi, na moři i ve vzduchu u horských pevností v italských Alpách i na sluncem sežehnuté arabské poušti. OHROMUJÍCÍ DESTRUKCE Intuitivní systém destrukce zajistí, že každá bitva bude úplně jiná. Budete ničit vozidla a demolovat celé budovy. Mohutným explozím neodolají dřevěné sruby, masivní kamenné pevnosti ani země pod nohama vojáků. VÁLEČNÉ PŘÍBĚHY V dobrodružné kampani objevíte svět uprostřed ničivé války a globální konflikt zachytíte očima několika různých postav, které se stanou svědky úsvitu moderní války. COVER: TRAILER: Kdo máte hru již předobjednanou nebo ji máte v plánu hrát, můžete si mě přidat do přátel - devveCZ Citovat
devveCZ Odesláno Říjen 24, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2016 Tak jaké jsou Vaše názory? Citovat
kruta Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2016 Za mě je to takové TECH DEMO, jak mohou hry vypadat. První světová určitě super, jen bych bral nějakou jinak řešenou kampaň. + grafika (výborná, asi nejhezčí akční hra, jinak stále dle mě U4) + prostředí, pocit ze střelby + hudba, zvuky, ozvučení + hrané scény v SP, vypadají skoro jako film - pro někoho krátká herní doba (já mám radši kratší hry, ale za 1500 4 hodiny hraní, no nevím .. (je to tedy hra hlavně na MP) - u některých misí pro mě pocit dezorientovanosti, kdy prostě není vidět, kdo po mně střílí, kde je tank, atd. - občasné bugy - týpek zaseknutý ve skále, na mě dokonce střílela samotná zbraň ve vzduchu, snad v 1.sv. nebyl nějaký neviditelný oblek od Harryho, pokud ano, tak se omlouvám a mělo by to tak být .. Citovat
Nadzi Odesláno Říjen 29, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2016 presunute do aktivnejsieho ps4 forumu Citovat
DeviR1 Odesláno Listopad 15, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2016 V 24. 10. 2016 at 11:13, kruta napsal: Za mě je to takové TECH DEMO, jak mohou hry vypadat. První světová určitě super, jen bych bral nějakou jinak řešenou kampaň. + grafika (výborná, asi nejhezčí akční hra, jinak stále dle mě U4) + prostředí, pocit ze střelby + hudba, zvuky, ozvučení + hrané scény v SP, vypadají skoro jako film - pro někoho krátká herní doba (já mám radši kratší hry, ale za 1500 4 hodiny hraní, no nevím .. (je to tedy hra hlavně na MP) - u některých misí pro mě pocit dezorientovanosti, kdy prostě není vidět, kdo po mně střílí, kde je tank, atd. - občasné bugy - týpek zaseknutý ve skále, na mě dokonce střílela samotná zbraň ve vzduchu, snad v 1.sv. nebyl nějaký neviditelný oblek od Harryho, pokud ano, tak se omlouvám a mělo by to tak být .. No pokud to chceš hrát primárně SP, tak to TECH DEMO nepochybně je. Jenže ono si to moc lidí kvůli SP kupovat nebude. Teprve v MP začíná ta pravá zábava a tam je ta hra naprosto skvělá. Jak hratelnost, tak grafika a zvuky a design map jsou na naprosto špičkové úrovni a za mě je to momentálně nejlepší MP střílečka. Citovat
Jiří Pásek Odesláno Březen 10, 2017 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2017 Hrajete někdo? :-) Chtělo by to parťáky gamertag: awesomepaso cz Citovat
Nadzi Odesláno Říjen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2017 Zdravim Ludia prosim vas existuje niaky sposob v hre aby som mohol hrat len jednu mapu stale dookola? Pripadne existuje niaky sposob alebo server kde nieje map voting a kde sa mapa hraje od 0? Casto sa mi stane ze sa napojim na svoju oblubenu mapu a vtom je koniec mapy pripadne su body rozdelene na 900 a 950 teda si zahram tak 2 minuty Citovat
Kesy_CZ Odesláno Únor 27, 2018 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2018 Ahoj chci se zeptat když má kámoš Battlefield 1 na Xbox One-S a já na PC můžu s ním hrát? Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Únor 27, 2018 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 27, 2018 Ne. Hraní mezi herníma platformama podporuje prozatím snad jen Minecraft ale jestli je to opravdu 100% ona nepotvrdím. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.