mufety Odesláno Březen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2018 Zdravím ,prosím vás nevíte někdo o co by mohlo jít? Kupoval jsem si jednu hru a chtěli po mě 14kč na víc,zaplatil jsem to,ale ted chtějí každý měsíc 14 kč a nevím proč a nebo jak to zrušit. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Březen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2018 Nevidim odkud si kupoval. Vetsinou jde o nejakou sluzbu, napr. g2a shield kterej ti pak nabizi nejaky benefity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mufety Odesláno Březen 13, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2018 normalne z PS story Worms ve slevě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetrM74 Odesláno Březen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2018 Tak se podívej do mailu, za co ti to účtují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mufety
Zdravím ,prosím vás nevíte někdo o co by mohlo jít? Kupoval jsem si jednu hru a chtěli po mě 14kč na víc,zaplatil jsem to,ale ted chtějí každý měsíc 14 kč a nevím proč a nebo jak to zrušit. děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.