krtek6 Odesláno Březen 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2018 Ahoj. Má někdo z vás osobní zkušenost s tímto druhem ovladače pro plejko? https://www.tsbohemia.cz/hori-bezdratovy-ovladac-onyx-wireless-controller-ps4-_d287365.html?utm_source=google&utm_medium=srovnavac&gclid=EAIaIQobChMIlejQ3aPw2QIVRbcbCh2RlQZlEAQYBCABEgIO2vD_BwE Mám možnost získat playstation 4 a řeším zda si jej poté nechat nebo jej prodat. Jako velký mínus této konzole považuji právě ovladač respektive jeho velikost, která mi nesedí v ruce. Je na mé ruce moc malý a nepohodlně se mi ovládá. Xbox je v tomto směru lepší. A právě tento ovladač tak trochu redukuje můj problém. Tvarem i velikostí se blíží k tomu Xboxovému. Rád bych měl nějaký názor a zkušenost od někoho kdo jej vlastní. Popř. jestli někdo ví o nějakém dalším řešení sem s ním. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Březen 16, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2018 Objednej vyzkoušej a když nebude sedět vrátíš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krtek6 Odesláno Březen 16, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2018 ano, tuto možnost samozřejmě mám. Jde mi spíš o ty zkušenosti jestli se vůbec do takového testu pouštět popř.o ty alternativy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Březen 16, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2018 Ono u těch ovladačů bývá vždycky problém protože každý má jiné ruce jiné priority to je jako někdo nedá dopustit třeba na Nacon Revolution tak druhý zase řekne, že stojí za prd. Takže asi fakt nejlepší možnost bude ho prostě osobně vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krtek6 Odesláno Březen 16, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2018 Ten Nacon jsem taky viděl, ale nejsem si jistý zda bych byl ochotný investovat tolik peněz do něčeho sice podporovaného, ale přesto neoriginálního příslušenství je to na zváženou. Nevím proč se furt odkazuju na ten Xbox, asi zvyk (přece jenom od PS1 kdy jsem byl ještě mladej a ovladač mi pasoval uběhlo už přes 20let)...ale tam ten elite ovladač sice stojí 2000,- ale zase je TOP of the TOP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 16, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2018 Tak kup CronusMAX Plus a pouzivej co chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krtek6 Odesláno Březen 16, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2018 no pokud mi netekla nějaká nová informace, tak ten Cronus to umí zatím jen pernamentně připojený k usb hubu...což se mi moc nelíbí...mít ještě 4m kabel od tv k sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
krtek6
Ahoj.
Má někdo z vás osobní zkušenost s tímto druhem ovladače pro plejko? https://www.tsbohemia.cz/hori-bezdratovy-ovladac-onyx-wireless-controller-ps4-_d287365.html?utm_source=google&utm_medium=srovnavac&gclid=EAIaIQobChMIlejQ3aPw2QIVRbcbCh2RlQZlEAQYBCABEgIO2vD_BwE Mám možnost získat playstation 4 a řeším zda si jej poté nechat nebo jej prodat. Jako velký mínus této konzole považuji právě ovladač respektive jeho velikost, která mi nesedí v ruce. Je na mé ruce moc malý a nepohodlně se mi ovládá. Xbox je v tomto směru lepší. A právě tento ovladač tak trochu redukuje můj problém. Tvarem i velikostí se blíží k tomu Xboxovému. Rád bych měl nějaký názor a zkušenost od někoho kdo jej vlastní. Popř. jestli někdo ví o nějakém dalším řešení sem s ním. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.