okajos Odesláno Březen 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2018 celý den to tu bylo vypnuté...... chat už není...už to tak zůstane?...chybí mi tu teplé lidské slovo...pokud ano tak se kluci s Váma alespoň takhle loučím ten pokec mi bude chybět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Březen 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2018 myslím ze jde jen o dočasný problém a vše se vrati do starých kolejí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2018 Neboj dědečku, mňa sa jen tak nezbavíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Březen 21, 2018 Administrators Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2018 Bohužel došlo k chybě v době kdy jsem byl na cestách a neměl přístup k PC. Už by vše mělo běžet. romeno a craig27 reagoval na 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts