alexstrauch Odesláno Duben 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2018 (upraveno) Ahoj prosím vás je možné nejako pripojiť bežné slúchadla s Iphonu a využívať mikrofón ? prípadne samotný iphon ? Upraveno Duben 1, 2018 uživatelem alexstrauch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 1, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2018 Dualshock 4 ma 3.5 jacka. Pripojit a bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 1, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2018 Sluchátka jako taková budou fungovat asi snad všechny co mají 3,5 jack s tím mikrofonem bych si tak jistej, že bude fungovat nebyl Každý výrobce nebo alespoň většina z nich používá jinak zapojené schéma v jacku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexstrauch Odesláno Duben 1, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2018 mne nejde o zvuk ide mi o ten mikrofón keď ich zapojím len mi to divne hučí a mikrofón nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 1, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2018 Přečti si znovu a pozorně co jsem psal [emoji6]Jelikož se jedná o apple výrobek je šance, že bude mikrofon fungovat skoro nulová. Kup si sluchátka s mikrofonem přímo pro PS a nemusíš nic řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexstrauch Odesláno Duben 1, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2018 pýtal som sa preto aby som nemusel nič dokupovať je mi jasné ak kúpim originál že budú fungovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 1, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2018 Když je ti to jasné proč se ptáš? Logicky každý výrobce dává ke svému výrobku příslušenství stejné značky [emoji6] asi proto aby všechno 100% fungovalo. Pokud nepotřebuješ nic extra dá se za pár korun koupit jen sluchátko s mikrofonem. Pokud chceš kvalitnější tak Goldy nebo třeba Platinum sluchátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 1, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2018 Pokut pamatuju dobre, je v baleni ps4ky sluchatko s mikrofonem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Duben 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2018 mikrofon na sluchatach od iP opravdu nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexstrauch Odesláno Duben 2, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 okej takže tak či tak musim zainvestovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 2, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 Koukni do krabice od ps4 tab bude sluchatko s mikrofonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexstrauch Odesláno Duben 2, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 ja som Psko kupoval z ruky nebolo tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.