niasis Odesláno Duben 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 Ahoj, jedná se mi o hru L.A. Noire. Čeština na hru existuje, nezajímá se někdo, nebo nevíte, jestli bude přidána na verzi pro PS4? Našel jsem, že pár lidí udělalo češtinu dodatečné pro verzi PS4 na hru fallout4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 2, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 Na fallout ta čeština je protože hra oficiálně podporuje mody kdežto hry od Rockstar nikoliv. Možná v budoucnu to půjde přes hack konzole dodatečně dosadit ale momentálně ta možnost není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Duben 2, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 škoda, já neuvažuji ani, že bych nechal heknout ps4, sice nehraji hry online, ale chci, aby mi šli všechny všechny hry bez toho, abych pak musel dělat věci jako jsem dělal u x360 s rgh, kde jsem musel aktualizovat db atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.