Moderators drak3go Odesláno Květen 24, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2018 Nabízím k prodeji kód pro stažení novinky Detroit: Become Human z PS Store. Možno využít na všech EU účtech. Cena 990 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Květen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2018 Ahoj, mám zajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beestback Odesláno Květen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2018 Mám zájem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny_M Odesláno Květen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2018 taky zájem pm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 27, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2018 Těm, na které se nedostalo se omlouvám, ale všechny kódy jsou momentálně rozebrány a u posledního, který držím, už jen čekám na připsání platby. Je ale šance, že po neděli budu mít ještě jednu várku, tak potom ty z vás, kteří jste mě kontaktovali, budu případně obesílat s novou nabídkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motys Odesláno Květen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2018 Ahoj, kdybys měl nějaký kod navíc, hlásím se do pořadí :) Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Květen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2018 Ahoj mel bych zajem kdyby byl kod navic. Je tam cestina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 28, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2018 Podařilo se mi sehnat ještě nějaké další kódy, tak vás obešlu v pořadí, v jakém jste se ozvali (počínaje těmi, na které se nedostalo v první vlně). Snad vyjde tentokrát na všechny. P. S. Volba češtiny ve hře je, nakolik ji hra na CZ PSN obsahuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 29, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2018 Zbývá mi jeden poslední volný kód ke hře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 1, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2018 Stále mám jeden kód k dispozici. Víkendová akce za 990 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 1, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2018 PRODÁNO, ZAMYKÁM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts