Fenri Odesláno Květen 30, 2018 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2018 (upraveno) Zdravím, Myslel jsem si, že by se toto téma hodilo pro lidi co mají volné pozvánky a chtěli by se o ně podělit s někým z lidí, kteří se k betě nedostali. Užijte si hru, já se osobně na ní moc těším. Edit: Tak já už nemám žádnou Upraveno Květen 31, 2018 uživatelem Fenri aktualizace informací Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 30, 2018 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 30, 2018 Registroval jsem se a zatim mi nic neprislo, tak kdyby nekdo mel pozvanku navic, poslete, prosim. nick: Martinoslav Citovat
Fenri Odesláno Květen 30, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Květen 30, 2018 (upraveno) Mě přišel e-mail o přijetí do bety včera večer, poslal jsem Ti žádost o přátelství na uplay, potvrď to a pošlu Ti invite. Edit: nelze odeslat invite - kdo je registrován do bety nelze být pozván :-/ EDIT @SAIXX odstraněná zbytečná citace Upraveno Květen 30, 2018 uživatelem Fenri doplnění informací Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Květen 30, 2018 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 30, 2018 Mám 3 volné pozvánky kdo chcete pište nebo přidávejte https://club.ubisoft.com/en-GB/profile/SAIXX_CZ Citovat
panzpohadky Odesláno Květen 30, 2018 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2018 Taky mám kdyžtak 3 pozvánky (PS4) . Citovat
Manoust Odesláno Květen 30, 2018 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2018 kdo se registroval do bety a neprisel mu kod, tak se podivejte na strankach ubi (account management) do beta access. Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Květen 30, 2018 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 30, 2018 Mají čas do zítřka [emoji6] navíc je to closed beta takže zaregistrovaný být můžeš ale vybraný už ne. EDIT - volné ještě 2 pozvánky Citovat
Manoust Odesláno Květen 30, 2018 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2018 Mne na mail kod neprisel, ale na tech strankach jsem ho mel. Stoji to za zkousku se tam mrknout. Martinoslav reagoval na 1 Citovat
DeviR1 Odesláno Květen 31, 2018 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2018 Kdybyste někdo měl volnou pozvánku, tak můj nick v Ubisoft Clubu je DeviR11. Předem tisíceré díky EDIT @SAIXX - @DeviR1 máš to tam ;) EDIT2: Díky moc. Pozvánka mi přišla včera večer, ale kód nikde. Tak jsem si říkal, že asi teda nic nebude, ale nakonec kód přišel dnes v 6 ráno :-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.