NobodyAnswers Odesláno Červen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2018 Na Ubisoft Storu je možné již předobjednat sběratelské edice pro Odyssey. Dvě jsou navíc exkluzivně pouze na tomto obchodu. https://store.ubi.com/eu/assassins-creed-odyssey.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2018 mě se líbí tenhle steel - Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Červen 24, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2018 Tak kdo má volnejch 19700 kč nebo 15700 kč při použití kódu, tak si může zakoupit tuhle limitovanou figurku (1900 kusů) https://store.ubi.com/eu/assassin-s-creed-odyssey---the-alexios-legendary-figurine/5afda8ac6b54a4271407a8bf.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 24, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2018 Paradni figurka, palec hore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2018 A ještě víc se mi líbí tenhle steel. numi a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Červen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2018 Jo jenže počítám že ten druhý steelbook bude jen k té nejdražší edici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2018 Tak ten světlý steel předobjednán,jupí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Září 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2018 Na tsbohemia mají Medusa edition za 2799 namísto 3200 v jiných obchodech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Září 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2018 Tak season pass se určitě vyplatí. Season Pass Assassin’s Creed Odyssey zahrne Assassin’s Creed III Remastered a Liberation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 19, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2018 Nejak ty hre ne a ne prijit na chut. Meduza edice asi pujde z domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Říjen 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2018 Taky jsem se dost dlouho trápil teď už to jde jen nesnáším ty námořní bitvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 19, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2018 Ja jsem teprve u levelu 8, ale musim se vylozene nutit do hrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Říjen 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2018 Měl jsem to stejné teď mám level 18 a maso. Jen neměl jsem nervy na zabití jednoho kance. To byl pro mě obrovský zasek ale budu tu divokou svini muset zabít. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 19, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2018 Kanec taky potrapil, ja jsem lvl 38 a nejspis bych dojel storybza par hodin ale tech veci co delat... asik koupim season pass! Akorat ten combat system je takovej porad stejnej. nepratele porad stejny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.