lipka1slipka Odesláno Červen 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2018 Mám takový problém s USB. Kdykoliv tam chci něco zkopírovat nebo USB formátovat, tak vyvskočí hláška: USB WRITE PROTECTED. Tak jsem se na to podíval přes CMD následujícím způsobem: DISK PART > LIST DISK > SELECT DISK X (za to X jsem dal číslo mé USB) > ATTRIBUTES DISK > ATTRIBUTES DISK CLEAR READONLY. Napsalo: DISK ATTRIBUTES CLEARED SUCCESSFULLY. Pak jsem vytáhnul USB a opět dal do PC, ale stále nic, stále nefunguje, nevím co s tím. Poradíte nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 15, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2018 Ahoj, tohle se mi taky stalo s jednim flash diskem, zkousel jsem snad 10 navodu, programu atd. ruzne po internetu, ale nepodarilo se mi ho rozchodit. Jediny co jsem nezkousel jeste linux tak to muzes zkusit. Jinak se obavam ze je flashdisk jiz v kremikovem nebi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipka1slipka Odesláno Červen 15, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2018 A jak je vůbec možné, že se to s USB stane? Nepamatuji si totiž, že bych tam něco takového nastavoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.