Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flash PS4


Grymaz

Otázka

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Sice o tom nevím úplně všechno, ale zatím žádný flash není, ani downgrade firmwaru,  je pouze web exploit a to si dokáže udělat skoro každý sám doma, ale jak už jsem se informoval, také jsem měl o tohle zájem, vždycky je tam nějaká malá šance, že se něco podělá a konzole se může tzv. bricknout, pak už ji má člověk jenom na okrasu.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nevím jak velké je tam procento, že se to pokazí, když jsem se já dozvěděl, že už jde hrát i 2 měsíce staré hry, také jsem se o to začal zajímat, úspora je pro člověka velká, můžu ti dát někam link na fórum, kde se řeší jailbreak na ps4, sem dávat link je asi zakázané, v podstatě jsem to chtěl asi jen kvůli třem hrám co mají letos vyjít, ale nefunguje s tím hackem online hraní multiplayer, nefunguje ps store, youtube aplikace, internetový prohlížeč nevím, twitch se dá jen sledovat bez účtu, to mě odradilo, Gran turismo sport si vůbec nezahraješ, NFS 2015 i další hry co chtějí být online, třeba ve fifa18 máš bez internetu jen staré soupisky hráčů, není tam velký update přidaný mod mistrovství světa 2018, na to potřebuješ poslední firmware 5,55, nehledě na to, že bys neměl stahovat nové updaty ke hrám pokud chceš provést hack, nefunguje ultimate team, stejně jako nefunguje i v UFC 2, tam jsem ho hrával v podstatě jako jediný, offline hraní mě nebavilo, takže kvůli úspoře 3-4 tisíc jsem to zatím zavrhl dokud nevyjde normální oficiální CFW.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu