Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 3, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2018 Pokud momentálně máte nainstalovaný exploit h-encore a máte firmware 3.65, můžete si pomocí návodu níže udělat váš exploit permanentní. To znamená, že zůstane zaplý i po úplném restartu Vity a nebude potřeba ho již v budoucnu znovu zapínat. Funguje to tedy stejně, jako za dob PSP a jejich CFW. Tato permanentní modifikace funguje POUZE na Vitě s FW 3.65 (s nainstalovaným h-encore), nikoliv vyšším. Na vyšších verzích je možné instalovat pouze "dočasný" h-encore. Co budu potřebovat? PS Vita s FW 3.65 a nainstalovaným a spuštěným Homebrew Enablerem (h-encore2, návod na instalaci najdete zde) Počítač s FTP klientem (např. FileZilla) Nejnovější VPK Ensa: Ke stažení zde Jak na to? 1.) Na Vitě spusťte VitaShell a zapněte FTP pomocí tlačítka "Select". Pozn.: Můžete samozřejmě využít také USB připojení: Se zapnutým VitaShellem stiskněte "Start" a u pole "SELECT button" zvolte USB místo FTP. 2.) Připojte se na zařízení a stažený soubor "enso.vpk" přeneste do Vaší Vity (do jakékoliv složky). 3.) Po zkopírování ukončete FTP/USB přenos a ve VitaShell jděte do složky, kam jste soubor "enso.vpk" nakopírovali, najeďte na něj a stiskněte X pro nainstalování. 4.) Po nainstalování Ensa se vraťte na úvodní plochu Vity, kde by se Vám měla vytvořit nová bublina s názvem Ensō (či podobně). 5.) Po spuštění aplikace se řiďte instrukcemi na obrazovce, vše potvrďte. Po instalaci bude Vitu potřeba restartovat - poté Vám naběhne permanentní systém HENkaku Ensō! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samuelsevcikxxl Odesláno Září 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2018 dobrý den mám menší problém když se pokusím přes aplikaci enso nainstalovat permanentní henkaku tak mi to napíše Failed to load kernel module: 0x8002d003. Poradíte mi co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 22, 2018 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2018 Zdravím, updatoval jsem odkaz na Enso, stáhni jej znovu a nainstaluj tuto verzi (v1.1) - pak dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samuelsevcikxxl Odesláno Září 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2018 už to jede díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.taury. Odesláno Únor 9, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2019 zdravím mam nově nainstalovany pernament na 6,35 po instalaci jsem skoušel nainstalovat angry birds trilogy a minecraft. pote jsem se podíval do nastavení systemů a zjistil jsem že tam je fw6.38. je to normalní? při tvrdem restartu to ukazuje to logo ensa nebo co to mýsto loga sony jsem v ps v začatečník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Únor 9, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2019 Zdravím, je dost možné, že máš nastavený spoofing firmwaru, takže se ti jen ukazuje, že máš nainstalovaný FW 3.68, ale ve skutečnosti máš 3.65 (většinou je to kvůli přístupu online). Pokud ti vše funguje, vůbec bych to neřešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alias Odesláno Březen 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2019 Jde to i na verzi 3.60 nebo musím provést upgrade na 3.65 ?? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 14, 2019 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2019 Teoreticky by mělo fungovat i s 3.60 (bohužel už si sám nevzpomenu), nicméně klidně updatuj na 3.65 - dnes už neexistuje důvod, proč zůstávat na 3.60. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 17 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17 Téma zavírám - návod je sice funkční, ale vzhledem k novému a podstatně jednoduššímu návodu již není relevantní. Nový návod najdete zde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts