KENNY_EVOLUTION Odesláno Červenec 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2018 Krásný dobrý den ... Jsem zde nový a rád bych se Vás zeptal jestli by mi někdo poradil/pomohl Asi před třema měsícema jsem si koupil Xbox 360 s kinectem(RGH) na kterém je jako systém "Aurora" no a protože má moje sestra malé děti a líbilo se jí to tak si přes bazoš koupila to samé jen s rozdílem že tam má systém "Freestyle". Jak udělám abych u ní ten "Freestyle" smazal a dal místo něho "Auroru"? Všem děkuji za případné rady/tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červenec 14, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2018 Auroru 0.7b i s češtinou najdeš zde na našem foru https://console-forum.net/tema/1105819-aurora-07b-by-phoenix-preklad/ Auroru stačí nakopírovat do Xboxu v Dashlau chi nastavit její spuštění po startu, návody najdeš v sekci Jtag/Rgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KENNY_EVOLUTION Odesláno Červenec 14, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2018 Vím že asi budu otravovat a opravdu moc děkuju za rady ale kde přesně najdu ten návod?Sekci sem našel ale tam je toho tolik ... Ještě se tu moc neorientuji jinak Auroru mám už staženou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červenec 14, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2018 Stačí jen Auroru stáhnou, rozbalit a nakopírovat do Xboxu. Potom spusť Dashlaunch, měl by si ho mit někde na hardisku a nastav v něm cestu na Auroru místo FSD, ulož nastavení a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KENNY_EVOLUTION Odesláno Červenec 14, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2018 A jak spustím "Dashlaunch" Nebo co to vlastně je? S počítače umím celkem dobře ale konzole to je pro mne zatím nezorané pole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červenec 14, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2018 Postup je třeba zde https://console-forum.net/tema/1099911-aurora-06b-by-phoenix-cestina-1012017/?do=findComment&comment=847350 Přečti si témata s Aurorou, postupy jsou tam napsány několikrát a jsou stejné pro jakoukoliv verzi Aurory. Dashlaunch bys měl mít někde na HDD v Xboxu, najdi ho přes Spravce souborů a spustis ho přes default.xex soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KENNY_EVOLUTION Odesláno Červenec 14, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2018 Kouknu na to a děkuju za trpělivost.Snad se mi to povede a budou moct dětska hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červenec 14, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2018 V pohodě, ono to vypadá a zní složitě, ale je to strašně jednoduché. Hlavně nezapomeň uložit to nastavení v Dashlaunchi, jinak se ti nebude spouštět Aurora po startu! Pokud nenajdeš Dashlaunch, můžeš stáhnout z Xboxu soubor launch.ini ten hodit do PC a upravit/editovat v něm položku Path Default a napsat tam cestu na Auroru místo FSD, uložit a nakopírovat/přepsat původní soubor, restart Xboxu a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pate Galton Odesláno Červenec 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2022 I am agree with your answers my problem is solved. I am very happy Have a nice day to all the members Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.