burinhu Odesláno Červenec 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2018 Ahoj .. dostal jsem PSP 1003 s tím, že se musí přehrát software. při zapnutí se rozsvítí zelená dioda a tím to končí. Poradil by někdo jak na přehrátí soft? zkoušel jsem podle nějakých návodů unbrick konzole, kdyby náhodou, ale nepomohlo. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 W4ST Odesláno Červenec 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2018 Unbrick se nedá dělat "tak nějak", ale jen jednoznačným postupem. Musíš k tomu mít "Pandora" baterii a paměťovku řádně upravenou na tzv. Magic Memory Stick, jinak to vůbec nemusí reagovat ačkoli za tím může být sebemenší prkotina. Zrovna nedávno jsem tu na podobný případ stručně odpovídal: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozef23SK Odesláno Květen 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2019 Ahojte mám doma psp e 1003 alebo e 1004 neviem akí je to už tip no a na tom pspčku sa mi úplne odlepila taká čierna nálepka tá čo chráni tlačítka home button volume štart a select poraďťe mi čo mám urobiť abi mi tá čierna fólia alebo nálepka stále nevipadávala a neodlieapala sa tá čo chráni tlačítka home button volume štart a select. Chcel bi som si tú čiernu nálepku tá čo chráni tlačítka home button volume štart a select prilepiť naspäť na pspčko.Teras tam nemám nič tú nálepku čo chránila tlačítka home button volume štart a select je odlepená úplne.Prosťe ju na tom pspčku teras nemám prilepenú mám ju v šuflíku mám ju odloženú v bezpečí abi sa mi nestratila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozef23SK Odesláno Květen 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2020 Ahojte dneska mi prišli 4 umd hry na psp sú to star wars batlle front, wipeout pulse, tom raider aniversary, piraty s karibiku na konci sveta chcel bi som si zahrať pirátov s karibiku na konci sveta. Lenže keď si tú hru zapnem tak mi tú hru začne načítať malo mi ju načítať po pár minútach ale svietila tam iba čierna obrazovka.Mám na psp firmware 6.60 a pod tou hrou je Firmware update 3.11 poraďťe mi prosím čo mám urobiť abi mi tá hra išla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
burinhu
Ahoj .. dostal jsem PSP 1003 s tím, že se musí přehrát software. při zapnutí se rozsvítí zelená dioda a tím to končí. Poradil by někdo jak na přehrátí soft? zkoušel jsem podle nějakých návodů unbrick konzole, kdyby náhodou, ale nepomohlo. díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.