Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP 1003

burinhu

Otázka

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Unbrick se nedá dělat "tak nějak", ale jen jednoznačným postupem. Musíš k tomu mít "Pandora" baterii a paměťovku řádně upravenou na tzv. Magic Memory Stick, jinak to vůbec nemusí reagovat ačkoli za tím může být sebemenší prkotina. Zrovna nedávno jsem tu na podobný případ stručně odpovídal:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Ahojte mám doma psp e 1003 alebo e 1004 neviem akí je to už tip no a na tom pspčku sa mi úplne odlepila taká čierna nálepka tá čo chráni tlačítka home button volume štart a select poraďťe mi čo mám urobiť abi mi tá čierna fólia alebo nálepka stále nevipadávala a neodlieapala sa tá čo chráni tlačítka home button volume štart a select. Chcel bi som si tú čiernu nálepku tá čo chráni tlačítka home button volume štart a select prilepiť naspäť na pspčko.Teras tam nemám nič tú nálepku čo chránila tlačítka home button volume štart a select je odlepená úplne.Prosťe ju na tom pspčku teras nemám prilepenú mám ju v šuflíku mám ju odloženú v bezpečí abi sa mi nestratila. 

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahojte dneska mi prišli 4 umd hry na psp sú to star wars batlle front, wipeout pulse, tom raider aniversary, piraty s karibiku na konci sveta chcel bi som si zahrať pirátov s karibiku na konci sveta. Lenže keď si tú hru zapnem tak mi tú hru začne načítať malo mi ju načítať po pár minútach ale svietila tam iba čierna obrazovka.Mám na psp firmware 6.60 a pod tou hrou je Firmware update 3.11 poraďťe mi prosím čo mám urobiť abi mi tá hra išla. 

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu