duspica Odesláno Červenec 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2018 Ahoj, koupil jsem micro sd kartu 128GB Samsung EVO Plus SDXC, pokud jí nebo jinou micro SD kartu vložím do switche tak chce konzole po mě aktualizaci. Myslím že jde o aktualizaci FW. Mám ted 5.1.0. a nechci update ohledne CFW ( zatím nemám nainstalováno ale treba bude ). Prikládám foto a moje otázka je jestli bude konzole aktualizovat na 5.2.0. nebo ještě novějšího kde nepujde CFW. Diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Červenec 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2018 Aktuálně je poslední 5.1.0, takže se nemusíš bát. Jde pouze o potřebné soubory, pro použití karty SDXC, nejedná se o aktualizaci systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duspica Odesláno Červenec 17, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2018 Je divny ze je posledni 5.1.0. ja jsem koupil konzoli ( pozor byla vrácena jako pouzitá ) a byl v nainstalovan FW 5.2.0. jak to? Diky za info do aktualizace jdu jen co trochu nabiju baterku a dam vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Červenec 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2018 To bylo určitě 5.0.2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duspica Odesláno Červenec 17, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2018 Aktualizace Ok. zustava na 5.1.0. Formatovat na exFAT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Červenec 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2018 Jasně, bezproblémový formát, "žádné" omezení na velikost přenášených souborů. Nejlepší je formátování udělat přímo v konzoli. duspica reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.