ThunderMan Odesláno Červenec 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2018 Ahoj, plánuju koupi Nintenda a zajímalo by mě jestli nevíte zda bude nějaká nová revize. Na netu jsem našel nějaký fotky ale nevím zda je to realny. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tbbc Odesláno Červenec 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2018 Nová revize bude ale v tom smyslu pokud jsem se dobře dočetl tak že už bude opravena chyba čipu nvidie. Jinak si myslím že bude konzole stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThunderMan Odesláno Červenec 24, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2018 (upraveno) Já právě viděl nějaký fotky a tam byl v bílém provedení a stojánek po celé delce displeje vypadalo to zajímavě. A jakou má chybu čip nvidie? O tom vůbec nevim. Díky Upraveno Červenec 24, 2018 uživatelem ThunderMan přidány fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
very_hard Odesláno Červenec 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2018 Chyba je to pre nintendo, nie pre uzivatela. Chyba sposobuje to, ze sa da switch hacknut... software sa to neda osetrit a preto maju vydat ak uz aj nie je v predaji upravena konzola ktora prave odstranuje chybu v chipe.... cize skratene: Nova konzola by sa nemala dat hacknut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tbbc Odesláno Červenec 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2018 Ohledně těch fotek to jsou pouze nějaké neofiko rendery. Je to stejné jako když mají vycházet iPhony ukazuje se jak by mohly vypadat. Dokud to není ofiko popř únik z výroby tak vzhled nikdo nezná. Ale jak jsem psal výše můj předpoklad je že se vzhled nezmění. Na to je brzo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červen 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2019 Niekde som počul že by mal pred vianocami prísť switch v novej verzií. Teda v dvoch ale mňa je zaujímavá skor tá menšia verzia čo bude iba ako handled. Neviete či sú tieto informácie viac pravda alebo je to iba nejaký fake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 14, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2019 Ano, nová, menší verze Switche se očekává. Osobně si myslím, že se jí skutečně dočkáme, ale prozatím je to vše - stejně jako concepty výše - jen spekulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.