perrek Odesláno Srpen 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2018 Ahoj, kamoš má problém s PS4. když spustí aktualizaci FW, tak mu ve fázi stahování vyhodí chybu SU-42118-6 co jsem googlil tak jsem nic jednoznacnyho nevygooglil máte nějaký tip jak to fixnout? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Srpen 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2018 Ať postupuje dle návodu na https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/ps4-system-software/ vespod rozkliknout Provedení nové instalace systémového softwaru. Případně můj návod tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 9, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 tsky muze jit o hardware problem na desce. spalena pojistka u BD. cas poslat do service. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
perrek
Ahoj,
kamoš má problém s PS4. když spustí aktualizaci FW, tak mu ve fázi stahování vyhodí chybu SU-42118-6 co jsem googlil tak jsem nic jednoznacnyho nevygooglil
máte nějaký tip jak to fixnout?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.