Saddako Odesláno Srpen 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2018 Chtěl bych si znovu zahrát AC:Unity, ale zároveň se mi nechce mazat stávající save. Asi by to šlo založením nového profilu (jméno, adresa, …) ale to mi přijde dost úchylné. Existuje nějaká jiná možnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 17, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2018 nejde hodit save do cloudu nebo usb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Srpen 17, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2018 Na USB nejde (alespoň ne nějak normálně). Na cloud se ukládá automaticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 17, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2018 tak ukladani vypni a hraj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Srpen 17, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2018 Při spuštění se tě hra zeptá na profil, kterým hru hraješ. Nejde vypnout ukládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Saddako
Chtěl bych si znovu zahrát AC:Unity, ale zároveň se mi nechce mazat stávající save. Asi by to šlo založením nového profilu (jméno, adresa, …) ale to mi přijde dost úchylné. Existuje nějaká jiná možnost?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.