Parker Odesláno Září 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 Zdravím nedávno jsem si koupil PS2 (Fat) a k tomu 8 her. Když jsem chtěl potom spustit Crashe Bandicoota (the wrath of cortex) tak mi Ps nechce disk načíst. Disk je zezadu takový fialový jako jediný z těch 8 her tak jestli to nemůže být tim. Díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Září 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 možná že poradím blbě ale vnouček teď u stejné hry ale na ps4 přiletěl že nejde spustit a byl tam jeden otisk prstu na disku -tupluji mu jak má s diskem zacházet ale stalo se --po přeblejsknutí specoš utěrkou vše O.K Parker reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parker Odesláno Září 10, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 Určitě vyzkouším. Mám doma takové ty hadříky na brýle můžu to vzít tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Září 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 ano..samozřejmě s citem... Parker reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parker Odesláno Září 10, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 Jak jinak dam pak vědět jak to dopadlo Tak jsem to vyčistil a pořád nejde. Ale disk je poškrábáný ale to jsou i ostatní a jdou tak fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Září 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 tak s tím už asi dále neporadím,,pokud je jenom problém jen u této hry tak tam bude něco s diskem co laser nesejme- někdy jsem si laser sám šteloval u své ps2 když jsem měl půjčenou pirátskou kopii aby mi to šlo/měl jsem během doby dvě čipované ps2/ ale pokud to máš vše origo tak bych to asi neřešil vrtáním do laseru kvůli jedné hře..protože se to může podařit že hra půjde ale pak třeba nepůjdou ty druhé a stejně pak ten šroubek budeš vracet do původní polohy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parker Odesláno Září 10, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 Tak nevím zkusím tu hru sehnat v normálním disku jako jsou ostatní hry. Se stříbrným povrchem. A nebo ten disk zkusím odvést do jednoho shopu kde čistí disky ale nevím no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Září 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 doporučuji se ale podívat na nějaká videa ze hry je to skutečné pro malé dětí taková skačkohopsačka...žádný děj..prostě dopravuješ postavičku z místa A do B po přesné trase...jestli to stojí za nějakou akci nebo raději sehnat něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parker Odesláno Září 10, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 Hrál jsem první 3 díly na PS1 a je to srdcovka tak chci zkusit další díly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Září 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 Tvoje rozhodnutí...měj se Parker reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 Je to jedna z prvnich her co vysly na PS2, ty byly jeste na compact disku (modrý povrch) na místo DVD disku (stříbrný povrch). Takže povrch je v pořádku. Bohužel u PS2 časem docházelo k tomu, že to compact disky prostě hůř a nebo vůbec nečetlo. Vím o tom své, měl jsem doma takových 6-7 konzolí, z toho jen dvě v pořádku načítalo compact disky. Tenhle Crash jede ale v pohodě i z usb, nahrej si na kartu free mc boot a zahrej to z flash disku, jen loadingy jsou o něco delší Parker reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2018 Jak pise romeno...rukama me proslo několik ps2 které bud necetli "modre disky" nebo zase cetli jen "modre disky" apod... Parker reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 11, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2018 a nebo emulovat na PC. da se nastavit spousta vylepseni obrazu a hra pak vypada jako o par let mladsi:) Parker reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanibalXXL Odesláno Listopad 20, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2022 Ahoj mám ps2 fat a když dám jakoukoliv hru a zapnu ps tak mi to hodí takovou tu stránku kde je browse a system config. Když dám browse tak mi to disk načte ale píše že je prázdný a pak nic. Neví někdo co stím? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.