Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

tak s tím už asi dále neporadím,,pokud je jenom problém jen u této hry tak tam bude něco s diskem co laser nesejme- někdy jsem si laser sám šteloval u své ps2 když jsem měl půjčenou pirátskou kopii aby mi to šlo/měl jsem během doby dvě čipované ps2/ ale pokud to máš vše origo tak bych to asi neřešil vrtáním do laseru kvůli jedné hře..protože se to může podařit že hra půjde ale pak třeba nepůjdou ty druhé a stejně pak ten šroubek budeš vracet do původní polohy...

• Moderators
Odesláno

Je to jedna z prvnich her co vysly na PS2, ty byly jeste na compact disku (modrý povrch) na místo DVD disku (stříbrný povrch). Takže povrch je v pořádku.

Bohužel u PS2 časem docházelo k tomu, že to compact disky prostě hůř a nebo vůbec nečetlo. Vím o tom své, měl jsem doma takových 6-7 konzolí, z toho jen dvě v pořádku načítalo compact disky.

Tenhle Crash jede ale v pohodě i z usb, nahrej si na kartu free mc boot a zahrej to z flash disku, jen loadingy jsou o něco delší :) 

• 4 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu