Cassper Odesláno Říjen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2018 Ahoj. Včera si v klidu hraju AC: Origins, všechno běží v 4k, tak jak má. ... Pak si dám pár hodinek pauzu, večer chci pokračovat a najednou koukám, že Xbox najel v rozlišení 640*480 ? To jsem snad neviděl od dob 486 a naprosto epesních 8MB RAM Jako že retro fajn, ale nastálo bych to fakt nemusel ... No každopádně zkusil jsem restart Xboxu, vypnout zapnout televizi, takový ten dlouhý restart Xboxu kdy vytáhnete i elektriku na 2 minutky, jiný HDMI kabely a nic. Prostě furt dokola jen 640*480. Ani manuálně v settings Xboxu nemůžu jiný rozlišení nastavit, prostě to tam nabízí jen jedno a to 640*480. ... Zkoušel jsem i googlovat, ale většina podobných problémů se týkala, že jim Xbox v tomto rozlišení streamuje do PC, což není můj případ. Pak jsem zkusil ten původní HDMI kabel připojit do jiného portu v TV a rázem hned naskočilo 4k. ... Tak jsem si říkal, že mi třeba odešel ten konkrétní HDMI port v TV, ale když do něj přepojím PC z jiného HDMI portu v TV, tak i v tom "špatném" zase HDMI naskočí. Takže teď co s tím ? ... HDMI kabel špatný není, protože 4k přenášel a do jiného portu v TV opět přenáší. ... Xbox špatný taky není, protože do jiného portu v TV to 4K pustí. ... Ten daný port v TV taky špatný není, protože z jiného zdroje tam 4k zobrazí. Má někdo nějakou radu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2018 Až moc mi to připomíná tohle Každopádně nastavení portu v TV nějak možné není že by si sama televize nahodila že v daném chce jen takové rozlišení? Pokud to jede v jiném dobře asi bych to zatím neřešil dokud to nevypadne i vtom dalším na 640x480 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Říjen 30, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2018 No do Xboxu dovnitř, jako v tom videu, se mi teda rozhodně vrtat nechce, zvlášť když má ještě minimálně rok (spíš rok a půl) záruku A jako jo, není to extra problém, pokud to v jiném portu funguje. Ale prostě vrtá mi hlavou čím by to mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2018 Tak jasně pokud je záruka (což jsi neuvedl) není potřeba se v tom vrtat od toho jsou servisy že jo [emoji16]Každopádně pokud by ten problém trval tak bych to řešil určitě na záruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Říjen 30, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2018 Pardon, myslel jsem, že u Xka je jasný, že záruku má, když ještě není vlastně ani rok na trhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2018 Pardon tak to je moje chyba. Přehlédl jsem že to je verze X [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Říjen 30, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2018 V poho, o nic nejde Uvidím jak se to bude chovat dál, ale prostě někde tam nějaký šotek bude. Teď ještě přijít na to kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.