Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox One X a 640*480


Cassper

Recommended Posts

Ahoj. Včera si v klidu hraju AC: Origins, všechno běží v 4k, tak jak má. ... Pak si dám pár hodinek pauzu, večer chci pokračovat a najednou koukám, že Xbox najel v rozlišení 640*480 ? To jsem snad neviděl od dob 486 a naprosto epesních 8MB RAM :) Jako že retro fajn, ale nastálo bych to fakt nemusel :) ... No každopádně zkusil jsem restart Xboxu, vypnout zapnout televizi, takový ten dlouhý restart Xboxu kdy vytáhnete i elektriku na 2 minutky, jiný HDMI kabely a nic. Prostě furt dokola jen 640*480. Ani manuálně v settings Xboxu nemůžu jiný rozlišení nastavit, prostě to tam nabízí jen jedno a to 640*480. ... Zkoušel jsem i googlovat, ale většina podobných problémů se týkala, že jim Xbox v tomto rozlišení streamuje do PC, což není můj případ.

Pak jsem zkusil ten původní HDMI kabel připojit do jiného portu v TV a rázem hned naskočilo 4k. ... Tak jsem si říkal, že mi třeba odešel ten konkrétní HDMI port v TV, ale když do něj přepojím PC z jiného HDMI portu v TV, tak i v tom "špatném" zase HDMI naskočí.

Takže teď co s tím ? ... HDMI kabel špatný není, protože 4k přenášel a do jiného portu v TV opět přenáší. ... Xbox špatný taky není, protože do jiného portu v TV to 4K pustí. ... Ten daný port v TV taky špatný není, protože z jiného zdroje tam 4k zobrazí.

Má někdo nějakou radu ? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Až moc mi to připomíná tohle

 

 

Každopádně nastavení portu v TV nějak možné není že by si sama televize nahodila že v daném chce jen takové rozlišení? Pokud to jede v jiném dobře asi bych to zatím neřešil dokud to nevypadne i vtom dalším na 640x480

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No do Xboxu dovnitř, jako v tom videu, se mi teda rozhodně vrtat nechce, zvlášť když má ještě minimálně rok (spíš rok a půl) záruku :)

A jako jo, není to extra problém, pokud to v jiném portu funguje. Ale prostě vrtá mi hlavou čím by to mohlo být.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu