slezix Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Ahoj, nefunguje mi multiplayer u red dead redemption a to z duvodu ze mam NAT3, jak se da zmenit na NAT2? samozrejme jsem hledal na internetu, ale potreboval bych nejaky jednoduchy navod pro laiky, pokud by byl nekdo tak hodny. nasel jsem spoustu na vodu treba s programem pfconfig, ale nevim jak na to. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Měl jsem stejný problém, celkem mi to trvalo a pohrával jsem si s nastavením jak v PS tak na routeru, nakonec se mi to povedlo, ale postup si už nepamatuju... Ale ikdyž sem to změnil, tak mi to nepomohlo a problémy trvají doteďka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slezix Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Měl jsem stejný problém, celkem mi to trvalo a pohrával jsem si s nastavením jak v PS tak na routeru, nakonec se mi to povedlo, ale postup si už nepamatuju... Ale ikdyž sem to změnil, tak mi to nepomohlo a problémy trvají doteďka. prave, videl jsem ze to je docela hardcore. takze reseni na rozjezd multiplayeru neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 já sme v routeru pro plejna povolil Port Forwarding pro vbšechny porty a zabralo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Mám NAT2 a RDR mi taky pořád haprovalo, nevim proč, ale v podstatě jen RDR...Věčně jsem se nemohl připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slezix Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 já sme v routeru pro plejna povolil Port Forwarding pro vbšechny porty a zabralo to nastavil jsem pro ip adresu pska start port 1600 a end port 1700,jeto tak spravne, nebo co presne tam ma byt? pripadne ma se potom reouter restartovat nebo neco? btw i po tomhle nastaveni mi psko stale rika ze mam nat3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Povolením jednoho rozsahu portu nezměníš úroveň NATu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 přesně tak, udělej to pro všechny porty a uvidíš že to zabere.....respektive já to dělal několikrát a vždycky takhle....nevim jestli sou i jiný způsoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maiquang Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 No, tohle by ti mohlo pomoct. http://www.pregamelobby.com/ps3-ps2-psone-discussions/5618-how-get-type-2-open-nat-your-ps3.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slezix Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 no tak nejak jsem to udelal a porad nic neumim proste nastavit UDP a TCP btw mam zyxel prestige 334 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 taky mám zyxel, jednu domu to šlo střidalo se mi nat3 a nat2.. teď tam mám failed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.