Torken Odesláno Listopad 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2018 Prodám nintendo switch, pouze tablet, bez ovladačů, bez docku, bez kabeláže. Dále prodám kód na digitální kopii diablo 3. Cena dohodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirThomas Odesláno Listopad 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2018 Kolik si představuješ za kód na Diablo 3? Když se dá sehnat za 31 EUR (cca 850)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Listopad 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2018 Kolik chces za konzoli? A hlavne proc nema prislusenstvi..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirThomas Odesláno Listopad 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2018 Předpokládám že si koupil Diablo edici a nechal si všechny Diablo věci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Listopad 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2018 psal jsme SZ mel bych zajem o ten tablet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torken Odesláno Listopad 6, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2018 Diablo edici nechávám celou, prodávám původní switch, od kterého si nechám vše Jinak kód už je pryč, zapomněl jsem to zmínit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Listopad 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2018 tak pana Torkena nedoporučuji poslal jsme 180kč na učet za poštovné za Tablet od nintendo Switch od te doby žadna reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Listopad 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2018 Mě ani neodepsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Listopad 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2018 ja jsem snim komunikoval 6 listopadu vše v pohode cena byla dohodnuta na 1500kč + poštovne , bohužel asi nemel na cigara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts