Booza Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 FxR už se pracuje na NFS Undergroud Rivals ... :D tak první verze mi nejde zkusím ještě pár ale do večera to tu bude ... ;) poprosil bych link na worms:battle island dopredu dik žádný battle island jsem nenašel ale jestli chceš tak ti můžu hodit Worms: Open Warfare 2 ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Funguje: flOw (89 MB) cso PixelJunk Monsters Deluxe (69 MB) cso Holy Invasion of Privacy Badman (37 MB) cso _The_Simpsons_Game.rar"]The Simpsons Game (735 MB) iso Age of Zombies (120 MB) iso Me and My Katamari (340 MB) cso Nefunguje: SSX On Tour - link už nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja16 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 booza: žádný battle island jsem nenašel ale jestli chceš tak ti můžu hodit Worms: Open Warfare 2 ... :D ne ten nechcu jinak dik za snahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 battle island vysla jen na psn a neni zadna zaloha jinak booza a rion budou pridani do 'gold thx list' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 co jsem behem odpoledne odzkousel tak bez problemu funguje: Guilty Gear Accent Core+ (cso) nefunguje: けいおん!放課後ライブ (iso) 初音ミク -Project DIVA- (iso) 初音ミク -Project DIVA- 2nd (iso) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchoska Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 hej bozo... udelej celej topick tvych uploadu treba bych ti mohl s uploadem pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Ahoj Muchoska .... přemýšlel sem o tom taky ... :D tvoje pomoc by se mi hodila to vůbec není špatný nápad .... :D udělám to ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchoska Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Tak Oukey... muj skype muchoska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja16 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 nefunguje:Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas (cso) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danek731733 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Funguje: Need for Speed Carbon Own the city mam ho z piratebay ale torrent uz nemamje smazany kuste vsechno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honippik Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Funkční ISO: Toy Story 3 (http://extratorrent.com/torrent_download/2248599/(PSP)+Toy+Story+3+(works+on+GEN-D3)+ResourceRG+by+KloWn.torrent) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RionSK Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Tak prihadzujem nové fungujúce hry: Space Invaders Extreme (62 MB) F1 2009 (429 MB) Shaun White Snowboarding (469 MB) Lego Harry Potter: Years 1-4 (1,3GB) Tekken 6 (816 MB) Split Second Velocity(1,04GB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Prince Of Persia Rival Swords [MULTI5] Sega Rally Revo [MULTI 5] SWAT Target Liberty [English] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 angry birds iso - je v psp hry v sekci hledam angry birds je to odemne konvertovana do iso a je na uloz.to p.s. cso se hrozne seka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 mohli by ste do toho prvého topiku doplniť linky na dovnload?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 nefunkcni ? : Need For Speed: Carbon - own the city..... ctj za kravinu me to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 nojo,jenže ten link odkud to stáhli,ten NFSC nejede,dej sem pls link na tvuj funkční NFSC,když mi nejde NFSU ani RaZzeRova NFS MW E: na wololo talk foru jsem našel seznam nefunčkních her Bleach Heat The Soul 1 Burnout Legends(EURO)(ISO) - Not Working(crashes with NP9660 driver,goes back to xmb with M33 driver) Crazy Taxi Fare Ware Dead Or Alive DJ Max Fever DJ Max Portable 3 Dragon Ball Z: Tenkaichi Tag Team GTA Liberty City Stories (CSO) GTA Vice City Stories (EUR) Hatsune Miku Project Diva 2 Lumines 1 Naruto 3 (USA) Naruto Ultimate Ninja Heroes 3 (Patched and non patched) Need For Speed Most wanted (doesn't start) Ratchet & Clank: Size Matters. RockBand: Unplugged Silent Hill Shattered Memories (USA-Fix) Socom Fireteam Bravo 2 (crashes on startup) Socom Navy SEALs Fireteam Bravo 3 Star Wars Battlefront 2 RU Syphon Filter:Dark Mirror Tales of Eternia Tekken 6(EUR) Valkyrie Profile:Lenneth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huiAPPOAJ Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Sakra, zrovna ty nejlepší hry (LCS, Tekken 6..) nejdou :( btw jde vám u Lego star wars 2 CSO hudba a dabing? Mi jdou normálně zvuky, ale připadá mi, že tam chybí dabing.. Mám 6.31 PSP3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 ale jdou,LCS ISO jde,ale ten seznam je nepřesný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja16 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 tekken 6 taky fakka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Aj ten Syphon Filter dark Mirror ide bez problemov teda aspon ten co mam ja. preto by som poprosil linky do vsetkych postov nech viem co mam tahat a co nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 iso invizimals toy story 3 eyepet mx vs atv on the edge cso mx vs atv test drive unlimited aliens vs predator midnight club 4 la remix nefunguje ratchet and clank size masters Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 mám odzkoušené jen tyto ISO: Tekken 6 Gran Turismo UFC 2010 Assasins creed Resistance retribution GTA lcs Split/second God of war: ghost of sparta Gladiators begin WWE 2011 Chci se zeptat nemáte někdo odzkoušené Maddena 2011??? Abych to nestahoval zbytečně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja16 Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 chtelo by too uz konecne s aktualizovat a pridan linky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 linky mohou byt jen v komentarich... viz. pravidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.