bELodY Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 K těm pluginů. K těm co tam sou napsány jako funkční. To mam stahovat ty na 6.20. Protže v topicu KossCZ nejsou žádné pro 6.35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dre.mc Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 zdravim .. nemáte pls někdo ověřenej link na shaun white snowboard ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaszanto Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 zdravim lidi mam již cracknuté psp ale nechápu jak spustim hru mam složku iso do toho nakopíruju stáhlou hru a nevím jak jí spusti prosím o radu nejlepší by bylo kdyby mi nikdo písnul na skype jméno je: pepa-eldar díky mooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bighead1468624100 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 v psp dáš game a memory stick. A čteš vůbec ty návody? Je to dělaný jak pro ****. Sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Vyšel podepsaný HEN-C pro 6.20, takže již není nutnost mít patapon... UPDATE: vyzkoušejte hry, které vám nejeli, jestli nyní jedou, zda se vylepšila podpora, nyní by již mělo jít Mod Nations Racing atd... Už jede TDU yes! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 A navíc v TN Hen D půjdou PSX,a do TuTu jsem dal Upravený Prometheus iLoader - FxR Edition,tak pls vyzkoušejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 a co nového má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Dlouho už scháním nějaký funkční ISO Maddena 11 a Naruto Kizune Drive... Nemáte někdo s těmato hrama zkušenosti jestli aspoň jedou? Kdyžtak hoďte link... ;)) Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost23 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Zdravím, nevěděl by někdo o nějaké funkční mlátičče na styl Tekkena ? Např. něco od Bleache nebo Naruta a prosil bych to na TN-HEN C 6.20 předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Leden 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 tekken funguje, pak fight night a jsou i další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Funguje i Pursuit Force: Extreme justice CZ ISO :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Nazďo..Dlho som tu nebol tak preto sa pýtam v čom je nelpšie TN HEN C od A diks... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 tn-c ti umožní hrát hry přes infrastructuret a opravuje nějake buggy a kde se poděl ten seznam her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 seznam byl smazán, ted už jedou prakticky všechny hry, ale stále posílejte své zkušenosti, jestli náhodou něco nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost23 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 tekken funguje, pak fight night a jsou i další Vím že tekken funguje, ale rád bych něco jako je Bleach či Naruto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hero0018 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Custe Buzz CZ nefunguje stale??:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honippik Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Custe Buzz CZ nefunguje stale??:idea: včera jsem ho zkoušel a už funguje ;) mám TN HEN-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof0 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Nefunguje mi ani Lego Harry Potter, ani Split Second na 6.35. EDIT: Vyřešeno, pustil jsem to přes NP9660 iso mode, Lego Harry Potter ale stejně nejde. Nemáte někdo upravenou verzi funkční na 6.35 pro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 nechce se mi updatnout psp z 6.10 na 6.20 pise mi to ze mam neco z memory kartou ale tae v poho poraďte pls.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 napiš více, co přesně píše? zkus naformátovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 the memory stick could not be read. if you cancel, you may not be able to start the psp system. check that memory stick is correctly inserted, and then press the X button....překlad :Memory Stick nelze číst. Pokud zrušíte, nebudete moci spustit PSP systému. zkontrolujte, že Memory Stick je správně vložena, a stiskněte tlačítko X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost23 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Jinak nevím proč ale ani na TN-HEN C nejede Naruto shippuuden heroes 3 =(( tak jsem se těšil, že si to zapařim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SLEGi Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 mně to jde na psp 3004 se zakladni deskou C9 ale na druhym 3004 se zakladkou B8 to nejde =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajacik Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 WTF?! Nabuduce aspon napis od koho si to ukradol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Leden 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 http://www.pspgen.com/forums/psx-loader-pour-6-20-tn-t223032.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.