sirThomas Odesláno Listopad 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2018 Ahoj, mám switch asi týden a docela mě děsí indikátor baterie. Chová se tak nějak prapodivně: 1) včera baterie z 15% na 5% klesla asi za 4 minuty 2) Nabíjím dám to do nabiječky a ono to dá 15% za 10 minut (35-50%) (což je blbost protože switch se má nabíjet 3,5 hodiny) 3) Dám tablet do sleep módu probudím ho za 12 hodin a on má furt stejně baterie. Zapnu Zeldu a ejha on po 5 minutách hraní už nemá 72%, ale pouze 49% Tak si říkám WTF? Je to na reklamaci? Nebo se to děje i více lidem? FW 6.1, (konzole bez Cracku), kupováno jako fungl nová na Alze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pytlos Odesláno Listopad 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2018 Mě to dělalo něco podobného když jsem to nabíjel nabíječkou na tablet. Vyzkoušej to uplně vypnout a nechat to několik hodin na origo nabíječce. Popř. ještě někdo psal, že pomůže když 15s podržíš power a myslím + a pak to necháš nabíjet. Mě to nakonec nějak přestalo. Já bych to být tebou vyzkoušel dát na reklamaci pokud to nepřejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sirThomas Odesláno Listopad 8, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2018 Aha. Já to zatím nabíjím pouze originální nabíječkou. Otestuji to pokud to nepomůže tak reklamace. Nestálo to málo abych nad tím mávnul rukou :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GluckCZ Odesláno Listopad 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2018 Máš nový? Já měl taky nový a dělalo mi to taky. Nakonec pomohl jak píše kolega výše držel jsem tlačítko power a nechal nabíjet pak vše bylo ok. Pokud ani to nepomůže ještě bych zkusil tovární nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sirThomas Odesláno Listopad 9, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2018 Včera jsem to tak otestoval. Tak jsem zvědavý jestli to zabere. Měl jsem za to že takto drahá věc nebude mít problémy s baterií. Holt chyba. Předpokládat že se vším je problém :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pytlos Odesláno Listopad 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2018 Buď si jistý, že u nsw to zdaleka není jediný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sirThomas Odesláno Listopad 9, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2018 A jaképak jsou tam další problémy? I když naposledy ve vlaku jsem lomcoval s ovladačema. že se odmítaly u Diabla chytit :-D Neustále zmáčkně te L+R a pak A až budete ready :-D A nic z toho nešlo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pytlos Odesláno Listopad 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2018 No mě se projevilo to s tím nabíjením, při hraní RE revelations když jsem hrál na joyconech tak ten pravý mi třeba 2x za hodinu přestal reagovat a největší problém ze všech je wifi jakmile nejsem do 5m od routeru tak je to nepoužitelné jak na hraní online tak stahování her, docela nechápu jak může na switch fungovat to hraní přes cloud když telefon za 2000 si se signálem poradí nesrovnatelně líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sirThomas Odesláno Listopad 9, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2018 Jo to s tou WIFI se dá asi souhlasit, no uvidíme až budu hrát Diablo 3 v Onlinu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Prosinec 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2018 Mě se třeba s baterií stávalo to že ze za pár minut vybila ze 100 na 4% a pak pěkně držela svých 3,5 hodiny, problém byl vyřešen aktualizací šlo jen o softwarovou chybu bateria byla v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sirThomas
Ahoj,
mám switch asi týden a docela mě děsí indikátor baterie. Chová se tak nějak prapodivně:
1) včera baterie z 15% na 5% klesla asi za 4 minuty
2) Nabíjím dám to do nabiječky a ono to dá 15% za 10 minut (35-50%) (což je blbost protože switch se má nabíjet 3,5 hodiny)
3) Dám tablet do sleep módu probudím ho za 12 hodin a on má furt stejně baterie. Zapnu Zeldu a ejha on po 5 minutách hraní už nemá 72%, ale pouze 49%
Tak si říkám WTF? Je to na reklamaci? Nebo se to děje i více lidem? FW 6.1, (konzole bez Cracku), kupováno jako fungl nová na Alze
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.