thcom Odesláno Listopad 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2018 ahoj, kdyz stahnu hru ve formatu xci a pousitm ji z sd karty k tomu update ve formatu nsp. kam se to instaluje ? jde mi o to, ze pokud hru z sd karty smazu, a pak znovu nahraju update nekde je nebo musim znova instalovat ? diky TH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 12, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2018 Ahoj, update se nainstaluje na hru - když pak smažeš .XCI soubor, bude pravděpodobně potřeba hru odinstalovat ze Switche (záložka "Data Management"). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thcom Odesláno Listopad 12, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2018 diky, sejvy uz jsem nasel jeste dotaz, kdyz mi hra hlasi, ze je potreba se pripojit online tak samozrejme nepripojovat lae hledat nekde nsp soubor, chapu to spravne ? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 12, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2018 Tomu upřímně nerozumím: .NSP soubor je soubor z e-shopu, nemá nic společného s tím, jestli ti hra hlásí, že je potřeba jít online. Doporučuji dotaz rozvést. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thcom Odesláno Listopad 12, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2018 sorry pisu jako osel, uz jsem nasel odpoved jinde na foru, slo mi o to, kdyz hra po spusteni hlasi ze je nova verze, update nasel jsem postup jak instalovat nsp a take aplikaci tinfoil co mi vrta hlavou je, jak ten xci soubor vi, ze potrebuje update, kdyz jsem offline a za druhe, kde sehnat spravne xci soubory ? dikec ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 12, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2018 Některé .XCI soubory (resp. dumpy herních cartridge) jsou prostě dělané s tím, že pro spuštění potřebují nějaký update - neobsahují třeba potřebné soubory pro spuštění a je potřeba ještě některé stáhnout. .XCI zálohy si můžeš vytvořit sám (dump cartridge), přímé odkazy spadají pod warez a zde na fóru je jejich sdílení zakázané. thcom reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
thcom
ahoj, kdyz stahnu hru ve formatu xci a pousitm ji z sd karty
k tomu update ve formatu nsp. kam se to instaluje ?
jde mi o to, ze pokud hru z sd karty smazu, a pak znovu nahraju update nekde je nebo musim znova instalovat ?
diky TH
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.