dj koli Odesláno Listopad 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2018 Ahoj, chtěl bych koupit Xbox a to převážně kvůli kinectu pro naše malá děcka, která tancujou, skáčou a pobíhaj. Velmi by mne zajímalo Vaše doporučení a zkušenosti, co byste volili vy. Telku máme od Phillipsu 4K 55 palců. V současnosti máme, ale je i herní PC. Mám zvolit starý Xbox 360, aby si holky zaskákaly a pak po čase vzít iXko pro sebe? Nebo rovnou volit eSko s kinectem? Vůbec nevím proč, a hlavně jak se mám rozhodnout. Poslední verze Xboxu už kinect nepodporuje a musí se zakoupit drahý káblik. Ani nevím, zda bych pak popř. na eSku rozjel hry, které se pařili na 360 s kinectem. Předem díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 14, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2018 podpora kinectu moc na one cwlkove nic moc. jak pises na one s a one x jiz potreba draha redukce. pro zablbnuti holkam bych vzal jetout 360ku s rgh a pokracoval v pareni na PC. Xbox nema nic zasadniho co by neslo hrat na PC. forza hor. 4 je na pc ve 4k paradni stejne jako na one x:) CiD reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.